Çok teşekürler arkadaşlar yardımlarınız için
bence o anahtara gelen kablonun kalınlığı yeterli olmayabilir kablo kalınlığı yeterse direk oradan bağlayabilirsin
---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:08 ----------
hayır herhangi bir zaararı olmaz ama kabloları mümkün olduğunca kalın yap daha uzun ömürlü ve korkusuz kullanabilirsin
Evet arkadaşlar bugün bir iki saat uğraş sonucu motorsiklete xenonu taktım montajı çok kolay montajından ziyade kabloları balastı saklamak daha meşakkatli.
Tam herşey hazır düğmeden açıp kapatmalı uzun kısa sorunsuz kablo kirliliği yok derken şöyle bir tur atayım dedim.
Daha bismillah deyip motoru 10 metre gitmemle yaya kaldırımındaki bir kişi bana işaret ederek farların çok göz alıyor hatta bunu söylerkende eliyle gözünü kapatıyordu ve ben tamamen mosmor bir renk ve tüm heves kursakta çünkü en kortuğum şey başkalarının rahatsızlığı ve bu olayın garip tarafı saat daha 17:30 yani bir karanlık söz konusu dahi değil.
Şimdi bazı arkadaşlar merceksiz takılmaz dedik taksanda laf yiyersin xeona gerek yok diye uyardık seni deseler yerden göğe kadar haklılar. Aslında benim amacım kesinlikle ilgi çekmek değil sadece daha iyi bir ışık ve görüş mesafesi.
Far ayarı en aşağıda olmasına rağmen çok dağınık ve uzun mesafeli bir ışık uzunları hiç söylememe gerek yok sanırım. Şu aralar işden dolayı mercek takmam söz konusu değil ve kiti komple söküp tekrar eski h4 olayınada bulaşmak istemiyorum ve ne yazıkki motoru daha çok akşamları işe giderken kullanıyorum.
Aklıma tek gelen en basit yol uzay kafa far önündeki cama reklamcılarda satılan yapışkanlı ve suya dayanıklı kağıt ile camın yukarısına ve aşağısını iki şer santim veya buna yakın bir kalınlıkla etiketlemek. Şayet daha basit ve iyi bir fikri olanıda merakla cevabını bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)