Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

cb125 e devir saati

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Sym gts 250i evo
    merhabalar. honda cb 125 almayı düşünüyorum bu motora daha sonradan devir saati takılabilinirmi. takılırsa maliyeti ne olur. yardımlarınızı bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    takılabilir..
    eğer 2-3 kabloyu bağlamayı yapabilirim dersen ve elektronik devir sayacı alırsan maliyetin sadece onun maliyeti olur..araştır modeline göre fiyat öğrenebilirsin..

+ ve - kutubu olur birde bobinden tetikleme alacağın uç ile aydınlatma için olan uç.....bu kadar...
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

I.Love.Drift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Honda diyip cb125e alayim deme.cb125e cin mali.titresimi cokmus.devir saati olmayan motora 3600lira cok.mondial ondan daha iyi
    konak1 bunu beğendi.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hondaya söyle bitane devir saati hediye etsinler.
    Tsubasa bunu beğendi.

EverHarD* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125 Ace & HONDA Activa 100
    Cb iyidir. titremesi vardır az mı çok mu bilmem sürdüm beni fazla titretmedi açıkcası.
    devir saatine bence gerek yok gibi motorun sesinden anlarsın zamanla vites isteyip istemediğini. cb iyidir az yakar fakat o fiyatı hak ediyomu orası tartışılır.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı I.Love.Drift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda diyip cb125e alayim deme.cb125e cin mali.titresimi cokmus.devir saati olmayan motora 3600lira cok.mondial ondan daha iyi
    Ne aliyim diye başlık açıyosun,2-3 tane sallayıp tutan insanların lafıyla burda bilgi veriyosun.Yanlış yönlendirme kimseyi.Çin malı diye bişey yok,honda nın sadece japonya da mı fabrikası var ? Kulaktan dolma bilgilerle konuşmayın.Cb125 orta halli fena olmayan bi motor.ben kullandım,apache den daha az titreşim.apache kadar değil.koltuğu çok sert.onun dışında az yakıyo,alınabilir bi motosiklet.
    Stanbul bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bence 125-150 cc katagorisinde hondada vitesli motor olarak alınacak bi motor yok. Cb bal gibi çinli. Bas üstüne honda kanatlarını, honda diye sat.
    furko2424 ve konak1 bunu beğendiler.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    başka bir yere takarım dersen ucuza maal olur...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence 125-150 cc katagorisinde hondada vitesli motor olarak alınacak bi motor yok. Cb bal gibi çinli. Bas üstüne honda kanatlarını, honda diye sat.
    Tabi hocam,senin titanlardan başka honda yok piyasada.bende cbr 125 var,geçen ruhsatı bi açtım oda ne marka da yuki yazıyo
    MaMi_33 ve Stanbul bunu beğendiler.

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    heyt be..helal olsun..

kardeş sen kask takıyormusun onu slöyle önce ?

edirneye gittik yahu 100 motordan abartısız 3 tane anca kasklı gördük..şaşırdım...

çin..adi mallar çok evet ama..parayı basan olursa dünyanın en kaliteli ürününü de çıkarıyor.
    birGarip..

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    neyin kafasındasın anlamadım titreşimi çokmuş diyosun yalan bizzat kulnnyrm rahatsız edici dgl. mondiallede hondayı kıyaslama göryrz piyasadki mondialleri

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı EverHarD* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cb iyidir. titremesi vardır az mı çok mu bilmem sürdüm beni fazla titretmedi açıkcası.
    devir saatine bence gerek yok gibi motorun sesinden anlarsın zamanla vites isteyip istemediğini. cb iyidir az yakar fakat o fiyatı hak ediyomu orası tartışılır.
    benim motorumdan sonra ona binince çok aşırı derecede vibrasyon oldugunu anladım
    cb125 e mondial driftle aynı vibrasyona sahip..
    arai kask kullanıyorum ben
    ayagım ve elim alışmış vites geçişlerine
    devir saati şart. özellikle kaliteli kask takıyorsanız
    ben motor sesi filan duymuyorm .. ara sıra unutuyorum dalgın oluyorum gözümü ibreye bi çeviriyorum 8 bin civarında ..
    3600 tl vermem kesinlikle..
    honda o motoru sundiro ya yaptırıyor...
    600 lira daha ver ybr al ömür boyu bin =) ne titreşim gösterge de var :D
    ama ybr de de vites göstergesi yok :D
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabi hocam,senin titanlardan başka honda yok piyasada.bende cbr 125 var,geçen ruhsatı bi açtım oda ne marka da yuki yazıyo
    ben kendi değerlendirmemi yazdım. Cbr 125 r şişman, hantal bi motor bana göre. 13.3 hp ye 150 kg kadro daha ağırda olabilir. Bana göre oda alınmaz. Bu benim fikrim. Adam gibi motor getirseydi şimdiye çoktan almıştım. Hondada cg titanların üstünede motor tanımam. Cbr 125r fasa fiso.

I.Love.Drift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Ben bilgileri alirim harmanlarim size sunarim cb yi kullanmadim ne duyarsam onu diyorum ne cikartirsiniz bilemem.ha burda kask takmazlar bizim trakyalilar caninin kiymetini bilmez rahatina duskundurler

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motorumdan sonra ona binince çok aşırı derecede vibrasyon oldugunu anladım
    cb125 e mondial driftle aynı vibrasyona sahip..
    arai kask kullanıyorum ben
    ayagım ve elim alışmış vites geçişlerine
    devir saati şart. özellikle kaliteli kask takıyorsanız
    ben motor sesi filan duymuyorm .. ara sıra unutuyorum dalgın oluyorum gözümü ibreye bi çeviriyorum 8 bin civarında ..
    3600 tl vermem kesinlikle..
    honda o motoru sundiro ya yaptırıyor...
    600 lira daha ver ybr al ömür boyu bin =) ne titreşim gösterge de var :D
    ama ybr de de vites göstergesi yok :D
    Sundiroda yaptrmsı ile ne alaksı var?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

Ben bilgileri alirim harmanlarim size sunarim cb yi kullanmadim ne duyarsam onu diyorum ne cikartirsiniz bilemem.ha burda kask takmazlar bizim trakyalilar caninin kiymetini bilmez rahatina duskundurler
    Ne bilgisi alıpta harmanlıyosun anlamıyorum bizzat kullnyrm bu motoru ben. senin yaptklrnı karalamak çamur atmaktan başka hiç birşey dgl

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı MaMi_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sundiroda yaptrmsı ile ne alaksı var?
    yukarıdaki polimikleri oku ..
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    yukarıdaki polimikleri oku ..
    Okudum zaten çamur atmktan başka ne var sahip olmdklrı motor için söyledikleri sende gelmişin burda devir saati cart curt diyosun mevzuyu yamahaya çevrysn.titanlarda devir saati yoktuda ne oldu hala taş gibi devir saati olunca ne oluck.motorsikletin sesini duymsn bile motorsikletin alt takmı altında titrmesinden anlar vites atarsın.ha bunuda beceremiyosun kullnma be kardeşim sen motor.

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı MaMi_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okudum zaten çamur atmktan başka ne var sahip olmdklrı motor için söyledikleri sende gelmişin burda devir saati cart curt diyosun mevzuyu yamahaya çevrysn.titanlarda devir saati yoktuda ne oldu hala taş gibi devir saati olunca ne oluck.motorsikletin sesini duymsn bile motorsikletin alt takmı altında titrmesinden anlar vites atarsın.ha bunuda beceremiyosun kullnma be kardeşim sen motor.
    evet honda cb 125 e bi tane 10 numara ...
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    evet honda cb 125 e bi tane 10 numara ...
    Bak yazdgn cümle bile çocukca olgun dgl. senden tek ricam hakkında fazla şeyler bilmdgn motorsiklet hakknda çamur atma göznü seviyim.motorsikletimi ben övmüyorum ama ısrarla çamur atanlar var sanki anlaşmalı gibi cb ne yaptı bu kişilere anlamadım..

Motosikleti
    Demir At
    bilmiyorum demek cb 125 yi?
    vay be siz baya aşmışınız olayı kain filan olmuşsunuz insanın beynini filan okuyorsunuz ..
    biz motora binmiyoruz zaten hiç de binmedik .. bisiklete biniyoruz.. ben zaten honda nın bisikletinden bahsediyorum...
    # motosikletle.blogspot

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler