Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

cb125 e devir saati

Motovento
    REKLAM ALANI
    cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Devir göstergesi yerine kaçıncı viteste olduğunuzu ve hangi km de olduğunuzu görebiliyorsanız sorun yok. 2007 model cbfimde de çok aramamıştım, sonra devir ve vites göstergesi olan paneli taktım o ayrı. Şimdiki cbfte devir göstergesi var vites göstergesi yok. Sesini pek duymuyorum ama panele bakınca devir göstergesinden hangi viteste oluğumu anlayabiliyorum.

Yani devir göstergesi olsa illaki iyidir de birinci önem derecesinde değil.
    1.vites 0-10km
    2.vites 10-30km
    3.vites 30-60km
    4.vites 60-80km
    5.vites 80-100km gibi aralıklar belirleyebilirsiniz sesine göre, ya da vibrasyonuna göre. Tartışmanın da bir anlamı kalmaz.

Mahmutun bahsettiği şey bir markayı ya da modeli çok kolay silebiliyor insanlar ve bunu yaptıklarında özgüvenleri artmış mı hissediyorlar acaba. Önceliklerini belirler 3500 veren adam, üstüne oturur, içi rahat eder. Biraz da buraya baksa kronik problemleri hakkında fikir sahibi olur. Kasmanın ne anlamı var ki.
    MaMi_33 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha ybr125
    devir gostergesi olan bi motor al bence orjinalligini bozma derim BEN

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Her şekilde olur, biz eski kasa cbf e devir göstergeli panel takmıştık. Ama bi motor satın alınacak ise devir göstergesi varmı yokmu, kriter bu olmamalı, yani desen ki 125 cc değil 250 cc istiyorum. Ok derim de...

Ayrıca ilk vitesli motorumu. 2 motosikletimi, 2009 cbf, devir gös. ihtiyacım olmadan 25 bin km kullanmıştım. Hiçte sorun olmamıştı.
    MaMi_33 bunu beğendi.

bu tarz motorlar için devir göstergesi bi anlam taşımıyor vites göstergesi önemli ama. 600lük motorun göstergesi çok önemli tabi kaç bin devirde motor kaç km yapıyor bakar insan. Bu kıçı kırık altı üstü 90km yapıyor neye bakıcan yani. Bi de ahkam kesenler var yok devir saati olmazsa almazmış motoru filan.. Senin küçük kafan karışmasın diye koymamış zaten honda oraya o göstergeyi arkadaşım. (sözüm direk bir kimseyi hedef almıyor yanlış anlasilmasin)

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc

resme tıklarsan Bedava kargolu 89 Dolar dijital hız göstergesi + analog devir göstergesi mevcut tabiki ÇİN menşei
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben kendi değerlendirmemi yazdım. Cbr 125 r şişman, hantal bi motor bana göre. 13.3 hp ye 150 kg kadro daha ağırda olabilir. Bana göre oda alınmaz. Bu benim fikrim. Adam gibi motor getirseydi şimdiye çoktan almıştım. Hondada cg titanların üstünede motor tanımam. Cbr 125r fasa fiso.
    147 kilo.Daha ağır filan değil.Hantal dediğin motor eski kasasından daha seri.Youtube da stock son hızlarını izle istersen.bu forumda cbr 125 ile 148 151 görenler var.net.ben 144 gördüm.uzatmaya gerek yok.bazı şeyleri kabullenin.cbr 125 hantalmış.kullanmasam neyse

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    147 kilo.Daha ağır filan değil.Hantal dediğin motor eski kasasından daha seri.Youtube da stock son hızlarını izle istersen.bu forumda cbr 125 ile 148 151 görenler var.net.ben 144 gördüm.uzatmaya gerek yok.bazı şeyleri kabullenin.cbr 125 hantalmış.kullanmasam neyse
    ful depo ve sıvalarla kaç kg? senin o dediğin km leri, hatta fazlasını kıçı kırık titanla yapıyom ben. fazla söze gerek yok. Uzatma. Ben sevmedim bu cbr ın ağırlık, hp oranlarını.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    ful depo ve sıvalarla kaç kg? senin o dediğin km leri, hatta fazlasını kıçı kırık titanla yapıyom ben. fazla söze gerek yok. Uzatma. Ben sevmedim bu cbr ın ağırlık, hp oranlarını.
    Allah aşkına,o titanla 160 mı gördün Kaç ibre var bu titanda 180 filan mı ? Ben sana videolarla konuşuyorum,sende bana çek fotoğrafını koy.atıp tutmakla olmuyo.Forumda yoksa cuplarla 140 görenlerde var. Neyse hocam,tartışmak gibi bi niyetim yok.Güle güle bin altında honda var,bizde böyle çakmalarına biniyoruz.kazasız belasız sürüşler

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    cahil ile bal yiyeceğine akıllıyla b.k ye demiş atalarımız. Bu ülke yıllardır bilgi sahibi olmadığı konularda fikir sahibi olanlar yüzünden geri geri gidiyor. satanistler kedi keser kanını içer,komunistler yamyammış insan eti yiyorlarmış,bi arkadaşta yamaha 1000 R var 1. vites 300 ü görmüş,o kız o..pu abi,şu adam mafyaymış,ben sedat pekerin yeğeniyim vs vs vs vs... kedi uzanamadığı ciğere muhabbeti..

evet evet haklsınız CB çok titriyor benim motor daha 3 binde geçen yolda giderken titreşimden ön teker fırladı farkına varamadım,Allahtan ilerde ışıklarda durmuş hemen gidip oturttum yerine,bide 2 gün önce titreşimden arkada oturan arkadaşım düşmüş 200 km sonra farkına vardım geri döndüm aynı yerden aldım. Allahım çok pişmanım neden gidip 2800 tl ye mondial road racer almadım =( aradaki 600 tl fark ile hayatımı kurtarırdım ne bileyim ev alırdım araba alırdım iş kurardım yada samsung bi telefon için peşinat verirdim :( e sizde daha erken yazaydınız ya kardeşim! biz ne bilelim :(
    Halil Karamanoğlu, MaMi_33 ve Zippo's bunu beğendiler.
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    140 ibre var.140 tan Aşa doğru düşüp gidiyor rampa aşa ama. Düzde değil. Düzdeki artçıyla hızım 110-125 arası. Ben virajlı yolda 2005 titanla cbr 250 le 25 km yol gittim çift şerit yol. 20 km peşimden geldi. Sadece rampada ve uzun düzlüklerde geçti beni. Cbr 125 150 kg, cbr 250 175 kg. Hakmı, adaletmi bu? Bu oranlarda bi dengesizlik görmüyomusun?

Motosikleti
    2011 600F ABS
    140 ibre var.140 tan Aşa doğru düşüp gidiyor rampa aşa ama. Düzde değil. Düzdeki artçıyla hızım 110-125 arası. Ben virajlı yolda 2005 titanla cbr 250 le 25 km yol gittim çift şerit yol. 20 km peşimden geldi. Sadece rampada ve uzun düzlüklerde geçti beni. Cbr 125 150 kg, cbr 250 175 kg. Hakmı, adaletmi bu? Bu oranlarda bi dengesizlik görmüyomusun?
    Herneyse.herkes motorundan memnunsa sorun yok.ben dengesizlik görmüyom,eski kasa gibi bisiklet olacağına böyle olsun.Ki bu haliyle bile eski kasadan seri.Adamlar yapıyo demek ki.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Herneyse.herkes motorundan memnunsa sorun yok.ben dengesizlik görmüyom,eski kasa gibi bisiklet olacağına böyle olsun.Ki bu haliyle bile eski kasadan seri.Adamlar yapıyo demek ki.
    Beğenmediğim tek tarafı fazla kilosu. 6 vites olması bu olayı biraz çözmüş. Mesela rampada 3 e atarsın bağırır, 4 e atarsın çekmez. Cbr da 6 vites var. Ortalama bi vites her zaman bulunur. Kilosu hariç lafım yok zaten. 120 kilolarda olsaydı alırdım belki. Fazladan 30 kg taşımaya gerek yok. Hele benim gibi bide hep artçı alıyosan.

furko2424 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilmiyorum demek cb 125 yi?
    vay be siz baya aşmışınız olayı kain filan olmuşsunuz insanın beynini filan okuyorsunuz ..
    biz motora binmiyoruz zaten hiç de binmedik .. bisiklete biniyoruz.. ben zaten honda nın bisikletinden bahsediyorum...
    bunu söyleyende kanuniye biniyor bak bak bak.neymiş efendim hondanın bisikletiymiş laflara bak.bu arada ybr ile cb arasında 600 değil 700 lira fark var.

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Beğenmediğim tek tarafı fazla kilosu. 6 vites olması bu olayı biraz çözmüş. Mesela rampada 3 e atarsın bağırır, 4 e atarsın çekmez. Cbr da 6 vites var. Ortalama bi vites her zaman bulunur. Kilosu hariç lafım yok zaten. 120 kilolarda olsaydı alırdım belki. Fazladan 30 kg taşımaya gerek yok. Hele benim gibi bide hep artçı alıyosan.
    Bence ağır olması bi avantaj herzaman agır motorsikletin dengesi yol tutşu daha iyi olur piyasadki çoğu motorsikletten daha iyi cbr nin yol tutuşu.125 lik olmasına rağmen 13 hp olmasıda iyi bi değer bence performansı gayet tatmin edici cbr nin.
    Zippo's bunu beğendi.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı MaMi_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence ağır olması bi avantaj herzaman agır motorsikletin dengesi yol tutşu daha iyi olur piyasadki çoğu motorsikletten daha iyi cbr nin yol tutuşu.125 lik olmasına rağmen 13 hp olmasıda iyi bi değer bence performansı gayet tatmin edici cbr nin.
    Laf anlatma hocam,anlamazlar.13,5 beygir olucak bide 100 kilo olcak.sonra uçucak motor onu istiyolar.herşey hız,yol tutuşu filan hikaye.eski kasa cbr 125 de kullandım,tutmuyo yolu yeni kasa gibi.eski kasa da gerçekten seri,zaten motorlar aynı.hantal dediği motor,eski kasadan 20 kilo ağır ve jant lastik ebatları büyük.ama eski kasadan hızlı.demek ki adamlar yapıyo.atıp tutmakla olmaz bu işler.eski kasada 90 a çıksam lan diyorum yapma kendi kendime.yeni kasada 110-115 hızla gayet stabil gidebiliyorum.
    MaMi_33 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tartışmaya girmicem. Beğenen alsın, beğenmeyen benim gibi karşıdan baksın.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı furko2424 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu söyleyende kanuniye biniyor bak bak bak.neymiş efendim hondanın bisikletiymiş laflara bak.bu arada ybr ile cb arasında 600 değil 700 lira fark var.
    dünyadaki en zor şey cahile laf anlatmaktır..
    begenen gider alır neden zorunuza gidiyor anlamıyorum eksileri söylemek ..
    camur atan yok herkes az cok aynı şeylerden bahsediyor
    sadece bu forumda mı dönüyor sanıyorsunuz bu tartışma?
    bu arada benim motorumun markası sadece kanuni bora
    sadece markası ..
    geri kalan aksam ybr nin jianshe fabrikasında üretilen ybr custom in türkiyeye getirilmiş hali
    jianshe den ithal anlayacagın salcano wolf s gibi ..
    http://www.jianshetrade.com/newproduct/sy.asp js125 6c modeli..
    ama siz motosikletin kitabını yazdıgınız için siz herşeyi bilirsiniz biz bişi bilmeyiz..
    sundiro hondayı anlatıyoruz yok yalan bilmiyorsunuz kulaktan dolma bilmem ne
    evet bitanesiniz siz
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Sym gts 250i evo
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ostergesi.html

bir başkasıda açmış benzer konuyu asyanın legend versiyonu hondayla birebir aynı.. sanırım benim işimi görür...

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Cbr125r'nin eski kasasını kullandım. 125lik için inanılmaz seri bir motosiklettir. Bir commuterle karşılaştırmak saçma olur
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı MotoGT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbr125r'nin eski kasasını kullandım. 125lik için inanılmaz seri bir motosiklettir. Bir commuterle karşılaştırmak saçma olur
    Commuterle karşılştrmdıki yeni kasa cbr ile eski kasa cbryi karşlstrdı..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler