Motorum için 200liralık ses sistemi aldım :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İnsanları rahatsız etmeden dinlersen ve gezerken açmassan apaçi demezler...
Bitince fotoları at bakalım
-
Tabikide fotosuz olmaz
-
Kocaeli İl Temsilcisi
hayırlısı olsun zevkler ve renkler tartışılmaz işin apaçilik tarafını boşverin motosiklette ses ve müzik sistemi montajında titizlikle yapılacak işlemler gerekiyor motosikletin buna müsait olması gerekiyor ama 2000 liralık bir sistem bir motosiklet için çok fazla otolarda ki ses kalitesini hiç bir zaman yakalayamazssınız haaa belki yeni ürünler çıkmıştır sudan etkilenmiyordur vs. den dolayı pahalıdır ama ben o 2000 lirayı daha gerekli yerlerde harcardım ve müzik olayınıda telefonum ve kulaklığıyla çözerdim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun zevkler ve renkler tartışılmaz
işin apaçilik tarafını boşverin motosiklette ses ve müzik sistemi montajında titizlikle yapılacak işlemler gerekiyor motosikletin buna müsait olması gerekiyor ama 2000 liralık bir sistem bir motosiklet için çok fazla otolarda ki ses kalitesini hiç bir zaman yakalayamazssınız haaa belki yeni ürünler çıkmıştır sudan etkilenmiyordur vs. den dolayı pahalıdır ama ben o 2000 lirayı daha gerekli yerlerde harcardım ve müzik olayınıda telefonum ve kulaklığıyla çözerdim
2 bin değil hocam 200 tl
Bir kaç kişi kaldırmaz felan dedi ama denicez artık. Birde diğer motorlardan farkı olsun istedim.
-
irfan aga kafan güzel heralde:
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
zengin adam goldwin e harley e koyunca oluyor biz kendi motorumuza koyunca neden olmasın bende xciting 500 e koysammı diye düşünüyorum
-
Yanlış anlamayın ama 200 lirayı ses sistemine vermektense atın köşeye biriksin ses sistemi yerine cc büyütmek bence daha makul
-
turan artık 20 yıl 200 tl biriktirir
-
Süper Moderatör
Aldığın hoparlörler 2 Ohm, anfi ise 4 Ohm.
Bu durumda hoparlörleri seri bağlayıp anfinin tek çıkışına bağlaman gerekir.
Farkındasın değil mi?
Bu arada motosiklette ses sistemi olmaz kardeşim
Amacın müzik dinlemek ise çok daha ucuz fiyatlara çok kaliteli kulaklıklar alıp çok çok daha kalite bir şekilde müzik dinleyebilirsin.
Hatta kask içi kulaklıklarıda araştırabilirsin.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Molalarda ve park halinde kulaklık tak telefonuna dinle.Çok saçma
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
turan artık 20 yıl 200 tl biriktirir
5+1 Bağlayabilirsin motoruna birşey demiyorum ben kendi fikrimi söylüyorum gerisi beni bağlamaz.
-
yorumlar güzezlmiş :D
---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 14:00 ----------
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Aldığın hoparlörler 2 Ohm, anfi ise 4 Ohm.
Bu durumda hoparlörleri seri bağlayıp anfinin tek çıkışına bağlaman gerekir.
Farkındasın değil mi?
Bu arada motosiklette ses sistemi olmaz kardeşim
Amacın müzik dinlemek ise çok daha ucuz fiyatlara çok kaliteli kulaklıklar alıp çok çok daha kalite bir şekilde müzik dinleyebilirsin.
Hatta kask içi kulaklıklarıda araştırabilirsin.
Görünce hevesle aldım, ohm felan hiç bişiye bakmadım açıkcası , dediğiniz gibi yaparım.
Olmaz demişssiniz ama yaptım olucak
---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 14:03 ----------
Ayrıca motorum bir ara satılıktı, sahibinden.com da belki görmüşssünüzdür. Baya talibi de vardı. Ama sonradan vazgeçtim. Dylan alıcaktım, benim motordan daha iyi olucağı garantisi yoktu caydım şimdi motoruma 1 sene daha binip. ilerde 600 lük düşünüyorum.
-
Birde Volt göstergesine ihtaycım olucak.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82670124/detay
40 lira normal mi? daha ucuza bulabilirmiyim?
-
sen müziği kendin dinlemek için değil başkasına dinletmek için alıyon herhalde...
-
turan adamla dalga geçer gibi olmuş ama
-
erro adlı üyeden alıntı
sen müziği kendin dinlemek için değil başkasına dinletmek için alıyon herhalde...
aynen hocam toplu dinlicez.
-
En mantıklısı bu bence aynanın içinde su geçirmez hoparlör. Radyo+usb
-
ramizan83 adlı üyeden alıntı
irfan aga kafan güzel heralde:
Adamın gönlü zengin kardeşim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)