motorumun yakıtı bir türlü düşmüyor deli olucam
Reklamlar
-
motosikletimin yakıtı bir türlü düşmüyor ne yapmalıyım motorum 720 km de yamaha crypton delircem emsallerine göre çok yakıyor 4 litre ile 120 km gidiyor bence çok
fazla önerilerinizi bekliyorum...
Reklamlar
-
orjinalleri o kadar yakıyor. Hepsi aynı. Problem yok. Benim titanlar 2.5 ila 2.8 litre yakıyor 100 km de. Al bi ybr cbf yakıtı unut.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
orjinalleri o kadar yakıyor. Hepsi aynı. Problem yok. Benim titanlar 2.5 ila 2.8 litre yakıyor 100 km de. Al bi ybr cbf yakıtı unut.
iyide alırken biraz arastırdım 100 kmde 2 litre dedi çoğu kişi :(
-
orjinalleri o kadar yakıyor. Hepsi aynı.
Kullananların hepsi yanlış biliyor, sen doğru biliyorsun?
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Kullananların hepsi yanlış biliyor, sen doğru biliyorsun?
ne demek istedğini anlamadım
-
test5 adlı üyeden alıntı
ne demek istedğini anlamadım
Alıntı yaptığım mesajda motorunun 3,5 lt yakmasının normal olduğunu iddia eden arkadaşa yazdım onu.
-
Alıntı yaptığım mesajda motorunun 3,5 lt yakmasının normal olduğunu iddia eden arkadaşa yazdım onu.
anladım sencede normal değil demi yakıt ne yapmam lazım bi fikrin varmıı ?
-
test5 adlı üyeden alıntı
anladım sencede normal değil demi yakıt ne yapmam lazım bi fikrin varmıı ?
720 km'de olduğuna göre garantilidir, servisine durumu anlat.
-
720 km'de olduğuna göre garantilidir, servisine durumu anlat.
evet garantide 1000 olsun bakıma götürcem acaba hiç beklmeden götürsem mi diye düşünüyorum...
-
http://www.yakittuketimi.net/yamaha-crypton/
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Rodaj döneminde motosiklet biraz fazla yakar.. Rodaj'ına dikkat ediyormusun ? 6 bin devri geçmemeye Fazla sürat ve motosiklete hararet yaptırmamaya dikkat ediyormusun ?
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
iyi de bu farklı bir model 2012 ile aynı olurmu ki ?
-
test5 adlı üyeden alıntı
motosikletimin yakıtı bir türlü düşmüyor ne yapmalıyım motorum 720 km de yamaha crypton delircem emsallerine göre çok yakıyor 4 litre ile 120 km gidiyor bence çok
fazla önerilerinizi bekliyorum...
Yok abi imkansız ya CUP okadar yakarmı ya, servise git söyle bu ne böyle diye bi sor !!!
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
arkadaşlar cginusla karıştırdım kusura bakmayın. Cyrıpton, cginus kafam otarafa kaçmış. Cyripton az yakar tabi
-
_SpartacuS_ adlı üyeden alıntı
Rodaj döneminde motosiklet biraz fazla yakar.. Rodaj'ına dikkat ediyormusun ? 6 bin devri geçmemeye Fazla sürat ve motosiklete hararet yaptırmamaya dikkat ediyormusun ?
6 bin devir derken motosiklette devir saati yok ki birde hararet diyosun ya hararet olduğu zaman arabaada conta yanar ve motor teklemeye başlar motosiklette hararet belirtileri nelerdir onu bilmiyorum
-
test5 adlı üyeden alıntı
iyi de bu farklı bir model 2012 ile aynı olurmu ki ?
Bu sınıfın en büyük özelliği değilmi zaten yakıt tüketimi
Eğer yamaha bişeyleri geliştirdiyse, bence 2012 daha da az yakmalı!
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
burdan anladığım 2.22 litre ile 100 km gidiyormus benim motor bunun yanında şahin gibi yakıyor
-
bende mondial cub vardı tek kişi 2lt yakardı senin motorda zamanla yakıtı bu seviyelere düşecektir 1000km bakımda servise durumu anlat o ayar çeker
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
benim kuba 4lt benzin ile 170 km gittigni biliyorum
-
çigle filan acıktır
hava filtresi tıkalıdır
o kadar yakmaması lazım onun ya
100 km 4 litre yakıyor
maşallah 250 cc motor gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)