Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

çin çan çon baş belası caracal 200

Motovento
    REKLAM ALANI
    rm125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Kanuni Caracal 200 & 2001 Suzuki Volusia 800
    günden güne motosikletim çekişten düşmeye başladı.100 görsem şükreder oldum. gerçi önceden en son 125 gördümde motor patlamak üzereydi. motosikletimin debrj. balatasını değiştirsem.sübab ayarı yaptırsam,avans ayarı yaptırsam serileşir mi?önceden hafif debriyaj bırakmada bile kıç atıyordu şimdi kıçını kaldıramıyorum :D
    görüşlerinizi alayım . ne yapmalıyım sizce ? bugün farkettiğim birşey oldu.krank keçesini patlatmışım deli gibi yağ damlatıyor bunun çekişe etkisi olmuşmudur.en yakın zamanda değiştireceğim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bence o motordan kurtulsan senin için daha hayırlı olur. Yoksa masraf yapmaya tam gaz devam edersin

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    o motora 4 yıl bindim tam bir baş belası . Subab ayarı yaptırma fabrika ayarı tutmuyor . Debriyaj balata değiştir , keçeyi yaptır bas gaza

rm125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Kanuni Caracal 200 & 2001 Suzuki Volusia 800
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence o motordan kurtulsan senin için daha hayırlı olur. Yoksa masraf yapmaya tam gaz devam edersin
    malum öğrenciyiz :D ileri ki yıllarda inş. :D

---------- Post added at 16:02 ---------- Previous post was at 16:00 ----------

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o motora 4 yıl bindim tam bir baş belası . Subab ayarı yaptırma fabrika ayarı tutmuyor . Debriyaj balata değiştir , keçeyi yaptır bas gaza
    teşekkürler zaten motosikleti almadan önce tüm caracal sayfalarını okuyupta almıştım.sizin yorumları falan okumuştum. :D teşekkürler

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)