çin çan çon baş belası caracal 200
-
günden güne motosikletim çekişten düşmeye başladı.100 görsem şükreder oldum. gerçi önceden en son 125 gördümde motor patlamak üzereydi. motosikletimin debrj. balatasını değiştirsem.sübab ayarı yaptırsam,avans ayarı yaptırsam serileşir mi?önceden hafif debriyaj bırakmada bile kıç atıyordu şimdi kıçını kaldıramıyorum :D
görüşlerinizi alayım . ne yapmalıyım sizce ? bugün farkettiğim birşey oldu.krank keçesini patlatmışım deli gibi yağ damlatıyor bunun çekişe etkisi olmuşmudur.en yakın zamanda değiştireceğim.
Reklamlar
-
bence o motordan kurtulsan senin için daha hayırlı olur. Yoksa masraf yapmaya tam gaz devam edersin
-
o motora 4 yıl bindim tam bir baş belası . Subab ayarı yaptırma fabrika ayarı tutmuyor . Debriyaj balata değiştir , keçeyi yaptır bas gaza
-
adem80 adlı üyeden alıntı
bence o motordan kurtulsan senin için daha hayırlı olur. Yoksa masraf yapmaya tam gaz devam edersin
malum öğrenciyiz :D ileri ki yıllarda inş. :D
---------- Post added at 16:02 ---------- Previous post was at 16:00 ----------
mterayes26 adlı üyeden alıntı
o motora 4 yıl bindim tam bir baş belası . Subab ayarı yaptırma fabrika ayarı tutmuyor . Debriyaj balata değiştir , keçeyi yaptır bas gaza
teşekkürler zaten motosikleti almadan önce tüm caracal sayfalarını okuyupta almıştım.sizin yorumları falan okumuştum. :D teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)