Birçok firma Motosiklete LPG takıyor
Reklamlar
-
24 Aralık 2016, 16:23
search16 adlı üyeden alıntı
Uzun süre kullanan ve bu forumda gırtlak patlatan biri olarak şunu söyleyebilirim. 200 cc altı motora tavsiye etmem. Birde parçaların pahalıysa örn.sym gibi bulaşmayın lpg işine. Ben çinli motorumda kullandım. Memnundum ve yaklaşık 20000 km kullandım. Ne aşınma ne de başka sorunla karşılaştım. Kendi kaşıntım yüzünden üst kapak ve silindir seti değiştirdim. Çıkan parçalar tertemiz ve sorunsuzdu. Yapacağın ayara göre cevap veriyor sistem. Güçmü ekonomimi. Son hızlar çokta değişmiyor fakat son hıza ulaşma süresi değişiyor.
benim de çin malı ve bende kullanmayı kesinlikle düşünüyorum..250 cc kanuni tiger var ve malesef 400cc gibi yakıyor mübarek motor ve parçalarında aşınma olmayışı çok ve güzel ve bir okadar tuhaf..4 tekerli araçlarda en kötü subaplar elimize veriliyor
4 teker hastası,2 teker aşığı,tek teker hayali
Reklamlar
-
24 Aralık 2016, 18:54
diyARBAKIR da motorsıklete lpg sistemı montajı nı yapan varmı.
-
İşleri nasıl tüpçülerin acaba?
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
tüpcülerinkini bilmem ama tüplülerinki iyi.
-
Son benzin zamlarından sonra sanırım LPG baya rağbet görecek
-
Lpg de 2.70. Bisikletler rağbet görecek sanırım bu saatten sonra
-
dün arabaya lpg doldurdum 2,78 olmuş artık lpgde doğan 4 çeker gibi yakacak
-
16 Temmuz 2017, 16:04
baska taktıranlar var mı ?
-
Bırakın lpg yide. Elektrikli bisiklet en ekonomiği. lpg 3,15 benzin 5,51. uçuşa geçtik...
-
24 Şubat 2019, 16:59
-
24 Şubat 2019, 20:18
Normalde 100 km de 5 litre benzin yakan bir motor 100 km de kaç litre lpg yakar? Eğer 5 litreden fazla yakacaksa bi anlamı yok.
-
24 Şubat 2019, 20:24
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
Normalde 100 km de 5 litre benzin yakan bir motor 100 km de kaç litre lpg yakar? Eğer 5 litreden fazla yakacaksa bi anlamı yok.
motosiklet için bilemem ancak fark edeceğini sanmıyorum, araba motorlarında %20 fazla yakıyor. ancak lpg fiyat olarak benzine göre çok uzuz olduğundan %40 kadar daha az ödeyerek seyahat ediyorsunuz.
-
24 Şubat 2019, 21:57
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
motosiklet için bilemem ancak fark edeceğini sanmıyorum, araba motorlarında %20 fazla yakıyor. ancak lpg fiyat olarak benzine göre çok uzuz olduğundan %40 kadar daha az ödeyerek seyahat ediyorsunuz.
En son 2 mesaj once vıdeoda 15 kurus yakan motorun 5 kurusa dustugunden yanı %66 cıvarı tasarruftan bahsetmısler
-
25 Şubat 2019, 00:54
Zaten 100 kilometrede 2,5 litrecik yakan 150'lik motora lpg takmanın ne manası var. kilometrede 5 kuruş tasarruf için bagaj hacmini harcayıp ağırlık eklemek mantıksız.
-
25 Şubat 2019, 01:03
plectrum adlı üyeden alıntı
LPG'li otomobilde kullanılan sistemin aynısı arkadaslar hiçbir tehlikesi yok. Motosiklete binmek LPG taktırmaktan daha tehlikeli emin olun..
taktırmakta sıkıntı yok zaten, olası bi kazada bi kaç kırıkla kurtulmak yerine c4le havaya uçmaktan beter olmak var işin ucunda.
-
25 Şubat 2019, 01:35
Ruhsata işletilebiliyor mu bu peki ? Yasal olarak uygun mu ?
-
25 Şubat 2019, 03:06
beşiktaşda fii tarihinde bir burgman 650 de vardı ..
Sohbette denk gelmişdik.. Adam 10 lt depoyu bagaja sele altına taktırmışdı o zamanlar tehlikeli değilmi demişdim. Bana projesini falan çizdirdim atiker yada brc de yaptırmış sıralı sistem lpg'yi... her şey kitabına uygun yapıldı bir sorun olmaz demişdi.. ne yakıyor demişdim 150cc lik scooter kadar yakıyor demişdi.. Önce motor çalışıyor motor ısındıkdan sonra lpg otomatik devreye giriyor çekişde en ufak bir fark yok demişdi arabadaki sıralı sistemle aynı mantık demişdi.. burgman 650 gibi bir makine ki sağlam yakar 150cc lik makine gibi yakıyorsa lpg de .. o tip makinalara yalan yok takılır..
çünkü o yılların 600-650 lik scooterları sağlam yakıyor bendede silverwing vardı ordan biliyorum..
-
25 Şubat 2019, 22:29
aman diyeyim sakın o işe girmeyin patlarsınız
-
26 Şubat 2019, 19:51
Boldpilot adlı üyeden alıntı
taktırmakta sıkıntı yok zaten, olası bi kazada bi kaç kırıkla kurtulmak yerine c4le havaya uçmaktan beter olmak var işin ucunda.
öyle bişey yok tanktakı sistem anında gazı kesıyor arkadaslar zamanında otomıbiller ıcınde bunlar cok soylendı ama bkz bugun fabrıka cıkıslı lpglı otomobıller italyadan sonra turkıye yollarında bolca var
-
27 Şubat 2019, 00:09
eğerki lpg firması bunun projesini çizerse arabadaki gibi , yasal prosedürlere işin kitabına uygun yapılırsa kaliteli kit doğru yerde takılırsa bende bir şey olucağını pek sanmıyorum..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)