Arkadaşlar yağmurlu havalarda bizi yağmurdan koruyacak şekilde lifan 100 cup'lara uyumlu hafif malzemeden kabin gibi bir şey yapan bir yer var mıdır? Bu kabin istenildiğinde kolayca çıkarılabilecek ya da montaj yapılabilecek.
Arkadaşlar yağmurlu havalarda bizi yağmurdan koruyacak şekilde lifan 100 cup'lara uyumlu hafif malzemeden kabin gibi bir şey yapan bir yer var mıdır? Bu kabin istenildiğinde kolayca çıkarılabilecek ya da montaj yapılabilecek.
Cub zaten rüzgarda yelken gibi oluyor ordan oraya uçuyor, bir de kabin yaparsan yağmurda bi rüzgar esse kesin yoldan çıkarsın olmadı devrilirsin.
yağmurluk ve su geçirmez motosiklet ürünleri sizin ihtiyacınız
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"
Yere iniş konusunu halledebilirsen heryere uçarak gidebilirsin söylediğin kabinle. Tehlikeli işler.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
sağlam elbiseler ve bir kat yağmurluk, seyyar satıcı gibi geçmekten çok daha piratik.
ama şu görseller sana kaliteli birşey yapınca güzel olacagınıda gösterir.
hatta bir cuptan bu tarz bir makine yapmışlardı ve baştan sona yapım aşamalarınıda anlatmışlardı. ama linkini bulamadım iyi bir arama ile bula bilirsin.
direk triportör al sen...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
biğrr şeyler buıldum
http://www.motorsikletyansepet.com/urunler.htm
kabinli motosiklet. motosiklet kullanmanın ne anlamı kalırki? Git araba al ona bin daha iyi
araba çok yakıyor şehir içinde şimdilik geçici çözüm :D
Yağmurdan korunmak mesele değil de... Sürücü kılığındaki HAYVAN'ların bilerek ve isteyerek sıçrattığı sulardan nasıl koruncaz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)