Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Motorsiklet için Motorsilk yag katkısı kullanan var mı?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikletinde kullananlardan yorumlar bekliyoruz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Şanzımanı motor yağı içinde dönen motorlara bor power motor silk vs kullanmaya uygun değildir. Motosikletlerimizin şanzımanı motor yağı içinde dönüyor. Yani olmaz. Şanzımanı ayrı bir bölmede şanzıman yağında dönen motosiklet varsa ozaman motor yağına bu ürünleri koyabiliriz.

ufukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco venox
    karterin tabanına çöküp yağ hacimini daraltmaktan başka bir işe yarayacağını sanmıyorum, çizikleri tıkayıp kompresyonu arttırıyorsa kesin yağ filtresinin gözeneklerini de tıkıyacaktır, krankataki, kam milindeki keplerdeki yağ deliklerinide tıkarsa eksozu da ben tıkarım sessiz motor olur
    MEHMET A bunu beğendi.

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şu salak şeyleri hiçbir motorlu taşıtta kullanmayın.
    MEHMET A bunu beğendi.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Markası iyi olan bir yağ almayı denedinmi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    guncel konu

Güncelleyecek bir şey yok. Şanzımanı motorun kendi yağı içinde dönen araçlarda bu ürünler kullanılmıyor. Kendi sitelerinde bile yazıyor. Daha konuşcak bişey yok. Motosiklete olmaz.

MEHMET A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR
    hacı gerek yok motul %100 sentetik yağ kullan kalitesini değiştirme düşürme en azından bakımlarını yap usulüne göre kullan ondan sonra zaten bişey koyma ihtiyacı duymazsın motora naparasan yap ömrü bellidir oynuycağı 3 4 bin km dir

bu arada YIL oldu 2014 sen hala bu konuyu çözemedinmi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Valla hanginize ne cvp yazacağımı şaşırdım. Boş muhabbet etmeyelim diye defalarca serzenişte bulundum burda. Buyrun ıslak debriyaj için ürün çıkardık diyor adamlar:
    http://www.n11.com/bor-spesiyal-motorsiklet-motor-yagi-katkisi-P24874832

Bu ürünü de tartışalım. Ya da deneyelim sonra bakalım.
    Bi fikrim var benim banka hesabıma burda olmaz kullanılmaz diyenler varsa 20'şer TL yatırsınlar. 2 paket sigara parası. Toplam 20 kişi 400 TLye ulaşınca kendi motorumu garantiye almış olurum böylece. Masraf çıkarmazsa da paralarınız iade. Sonra hep beraber görelim sonucunu. Belki de hepimiz kar a geçeceğiz.

Yani burda konu açmakla bişeyler paylaşmaya çalışmakla herkese yarar sağlamaya çalışıyoruz ama bazıları farkedecek kapasiteye biturlu ulaşamıyorlar. Biraz akıl fikir yürütelim arkadaşlar. Sadece çene çalıştırmakla olmuyor.

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    bu katkılar ilk etapta performans artışı göstersede sizi kandırır, uzun vadede motorun ömründen yemektedir, kullanmamanızı tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    hortlatalım belki kullananlar vardır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Arkadaslar motorda bu debrıyaj olayı sacma geldı ıslak debrıyaj vs . Yanı ıcerıde zaten yag varsa oda kaygan bu eklenen katkıyla daha kaygan hale gelmezkı debrıyaj kacırma durumları ımkansız gelıyor bana

yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı :(
    Benim bildiğim kadarıyla motor yağları yüksek teknoloji ürünüdür; farklı yağ tipleri birbirleriyle ya da farklı sıvılarla karıştırılmaya çalışılırsa viskozite bozulur, eksilme ve yağın basıncından düşme yaşanır. Ama bahsi gecen ürün moleküler olarak ne yapıyor, diğer yağ molekülüne nasıl bağlanıyor hiçbir bilgim yok.
    Düzenli ve doğru çalışan bir motor için, mevcut kaliteli bir yağa herhangi bir katkının katılmasının gereksiz ve hatta zararlı olabileceğini düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı yamtareroglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim kadarıyla motor yağları yüksek teknoloji ürünüdür; farklı yağ tipleri birbirleriyle ya da farklı sıvılarla karıştırılmaya çalışılırsa viskozite bozulur, eksilme ve yağın basıncından düşme yaşanır. Ama bahsi gecen ürün moleküler olarak ne yapıyor, diğer yağ molekülüne nasıl bağlanıyor hiçbir bilgim yok.
    Düzenli ve doğru çalışan bir motor için, mevcut kaliteli bir yağa herhangi bir katkının katılmasının gereksiz ve hatta zararlı olabileceğini düşünüyorum.
    Hocam urunun zaten arabalarda kullanımı cok fazla ve internette cok fazla olumlu yorum almış. Benim motosıkletım yenı oldugundan kullanamadım ve sıfır alıp 10.000 kmde motor değiştirdim sureklı. Ama otomıbılde muthiş yararlı sonucları var. Motosıklette kullanan birkaç arkadaş yorum yapmışlar ama daha cok paylaşıma ihtiyaç var zira ilk kullanımda araclarda 5-6 bın km sonra etkılerı hıssedılmeye baslanıyor 10 bın km geçince asıl performansı ortaya cıkmaya başlıyor ama motosıklette uzun sure kullanan arkadasların yorumlarına ihtiyac var. Ama herkes motoruna gozu gıbı baktıgı ıcın yag eklemeyı pek dusunmuyor sanırım ucuza rektefıye yapıp devam edıyorlar 70-80 bınlerde

Forumdan Uzaklaştırıldı
    deneyenler varmı urunu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------

Alıntı MEHMET A adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı gerek yok motul %100 sentetik yağ kullan kalitesini değiştirme düşürme en azından bakımlarını yap usulüne göre kullan ondan sonra zaten bişey koyma ihtiyacı duymazsın motora naparasan yap ömrü bellidir oynuycağı 3 4 bin km dir

bu arada YIL oldu 2014 sen hala bu konuyu çözemedinmi.
    motulda begendım hocam kalıtelı ve uygun fıyatlı

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)