Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Motorsiklet için Motorsilk yag katkısı kullanan var mı?

REKLAM ALANI
    vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    Alıntı plectrum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ula bu aksam sana taktım kafayıı... sen silindirleri sok tek tek bize ispatla magdemm ???

.
    hangi kafayı taktın? sende kafa var mı takacak?[/QUOTE]

söylerdimde ayıp olur

sen cvp ver cvp
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı vlknsyrn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    söylerdimde ayıp olur

sen cvp ver cvp
    Dur abi fazla ikili sohbet yapınca ceza geliyo yeni forum kuralı galiba
    vlknsyrn bunu beğendi.

Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dur abi fazla ikili sohbet yapınca ceza geliyo yeni forum kuralı galiba
    hahahahaaa
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ulan hem sebeklik yapıyosunuz sonra da benım mesajımı sildirtiyorsunuz sonra da sebeklik yapmaya aynen devam ediyorsunuz. Tamam anladık soytarısınız kendinizi kanıtladınız

Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    ulan hem sebeklik yapıyosunuz sonra da benım mesajımı sildirtiyorsunuz sonra da sebeklik yapmaya aynen devam ediyorsunuz. Tamam anladık soytarısınız kendinizi kanıtladınız

ulan yontulmamış kazma ben sildirtmedim maldonadoo..silmiş kim sildiyse..

sen atışmayı bırakta cvp ver varsa vercek cvpın tabi

unutmusundur hatırlatma da yapayım snaa

plectrum adlı üyeden alıntı
    Motorsilk yag katkısı degil zaten metal katkısı. Metal katkısı oldugundan metale tutunuyor çizikleri dolduruyor ve yuzeyi korumaya alıyor...

vlknsyrn adlı üyeden alıntı
    ya actıgın başlıgı oku sonra yukarda yazdıgını oku :D acayüplük yapan sensin

Eeeeyy at gozluklu arkadasım ezber falan yok ortada sadece anlaman için ayrıntılı anlatılmaya calışılmıs bir durum var. İnanmıyorsan kendi otomobilinde kullan sonra da silindirleri sok tek tek bak 150 bin km sonra asınma var mı yok mu.. Ben hiçbir yan etkisini gormedim, aracımın cekişi de degişti, gir forumlara kullananları arastır ama yeterki at gozluklerinden kurtul...

sen silindirleri sok tek tek bize ispatla magdemm ???

sen daha cvp vermedin mi keretaa

.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------

Alıntı vlknsyrn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulan yontulmamış kazma ben sildirtmedim maldonadoo..silmiş kim sildiyse..

sen atışmayı bırakta cvp ver varsa vercek cvpın tabi

unutmusundur hatırlatma da yapayım snaa

Motorsilk yag katkısı degil zaten metal katkısı. Metal katkısı oldugundan metale tutunuyor çizikleri dolduruyor ve yuzeyi korumaya alıyor...

ya actıgın başlıgı oku sonra yukarda yazdıgını oku :D acayüplük yapan sensin

Eeeeyy at gozluklu arkadasım ezber falan yok ortada sadece anlaman için ayrıntılı anlatılmaya calışılmıs bir durum var. İnanmıyorsan kendi otomobilinde kullan sonra da silindirleri sok tek tek bak 150 bin km sonra asınma var mı yok mu.. Ben hiçbir yan etkisini gormedim, aracımın cekişi de degişti, gir forumlara kullananları arastır ama yeterki at gozluklerinden kurtul...

sen silindirleri sok tek tek bize ispatla magdemm ???

sen daha cvp vermedin mi keretaa

.
    ya kusura bakmayın arkdslar aptalı sardık basımıza uslubumuzu bozduk özur dilerim

.
    ...

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Malesef ticari bir ürünü bile birbirimize hakaret etmeden tartışamazken daha ciddi (Körü körüne inanç-inançsızlık/fanatik taraftarlık/Marka takıntılılık)
    konuları için birbirimizi linç etmediğimiz için şükürmü etmeli?
    Arkadaş insan gibi sormuş kullanan varmı? yararı varmı? zararı varmı? Ne diye tahrik ediyosun?
    Şahane ürün mutlaka kullanın mı demiş.
    Ondan sonra gelsin vay efendim sen ne dedin, asıl sen ne yazdın,ego savaşları.... aferin. (Herhangi bi taraf rahatladımı?)
    Bu aslında basit bi gösterge Bir mesaj açılır, dikkat edin 2. yorum alaycı ve küçük görücü bi havada yazıldıysa 3. mesaj ve devamı
    2.mesajın yalakalığına soyunur. (Kardeşim adam bi derdini açmış veya soru sormuş ne atlıyosun sazan gibi konuyu bulandırıp cıvıklaştırıyosun)
    Öteki pusuda bekler inanmadığı saygı duymadığı biri veya bir şey hakkında konu açılınca hemen atlayımda geçireyim diye...
    Sonra ne mi olur?
    Şöyle bi topic açılır ve altına yorumlar doldurulur. ESKİ ÜYELER NERDE?
    Şu konu başlığı altında en az 10 hakaret içeren kelime var ve ne yazıkki yanına salak bi gülücük koyduğunuzda şirin gözükmüyor.
    Şimdi kalın sağlıcakla...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı scooboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Malesef ticari bir ürünü bile birbirimize hakaret etmeden tartışamazken daha ciddi (Körü körüne inanç-inançsızlık/fanatik taraftarlık/Marka takıntılılık)
    konuları için birbirimizi linç etmediğimiz için şükürmü etmeli?
    Arkadaş insan gibi sormuş kullanan varmı? yararı varmı? zararı varmı? Ne diye tahrik ediyosun?
    Şahane ürün mutlaka kullanın mı demiş.
    Ondan sonra gelsin vay efendim sen ne dedin, asıl sen ne yazdın,ego savaşları.... aferin. (Herhangi bi taraf rahatladımı?)
    Bu aslında basit bi gösterge Bir mesaj açılır, dikkat edin 2. yorum alaycı ve küçük görücü bi havada yazıldıysa 3. mesaj ve devamı
    2.mesajın yalakalığına soyunur. (Kardeşim adam bi derdini açmış veya soru sormuş ne atlıyosun sazan gibi konuyu bulandırıp cıvıklaştırıyosun)
    Öteki pusuda bekler inanmadığı saygı duymadığı biri veya bir şey hakkında konu açılınca hemen atlayımda geçireyim diye...
    Sonra ne mi olur?
    Şöyle bi topic açılır ve altına yorumlar doldurulur. ESKİ ÜYELER NERDE?
    Şu konu başlığı altında en az 10 hakaret içeren kelime var ve ne yazıkki yanına salak bi gülücük koyduğunuzda şirin gözükmüyor.
    Şimdi kalın sağlıcakla...
    Aynen haklısınız. Neyse ben bunların attıgı mesajlarını sildirmeyecegim. Herkes bunların ne mal oldugunu görsun böylesi benim için daha iyi. Hemde insanlar ciddiye alınmayacak soytarıları ögrenmiş olurlar en azından bunları kale almazlar bidahiki mesajlarda da. Benim konuyu açma amacım belli mesajlarımda belli içim rahat. Burdan saygı duydugum paylaşımcı arkadaslara bir yarar saglayabildiysem ne mutlu bana. Onun dısında bir iki soytarı gelmiş burda vızıldamış bunlar beni etkilemez. Benim kişiligim belli yine aynen paylaşımlara devam
    overcloud bunu beğendi.

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    aman neler kacırmışız billet dağıtmış . tutmayın looo beni
    şaka şaka oturun bakem yerlerinize yazılı yapacağım.
    beş ay dır neler öğrenmişiz. ???

Aşınmayı onlediği için motorunuzun omrunu garanti 2 katına cıkaracaktır suphenız olmasın Siz hangi marka model motorsiklette kullandınız?
    dostum bu geçikmiş cevap için özür dilerim form sayfalarında nostalji yaparak sınav sorusu hazırlıyordum. sizin sorunuzu atlamış olduğumu fark ettim.
    motorum KYMCO Xciting 500 kullandığım katkı markası bor du. şişeyi yarıya böldü ve bir sonraki değişimde diğer yarısını kullandık. bir sonraki yağ servis lambası yandığında yeniden alıp kullanır mıyım bilemeyeceğim. sanırım o günkü ekonomiye bağlı cepte para olursa bizim motoru şımarta bilirim.

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    (Sadece ilk 20 cavabı okudum) ona istinaden:

Motosilk'i arabada kullanmışsın, iyi güzel. Motosiklette kullanacağım diyorsun ona da peki. Konuyla ilgili diğer arkadaşların görüşlerini sormuşsun burada da sorun yok;
    Herkes haklı olarak düşüncesini, bildiğini-bilmediğini yazmış, altıüstü 100cclik bir motosiklette pirinç tanesi kadar fark olmayacağı sonucunu sana anlatmaya çalışmış, sen hala inandığın şeyi savunuyorsun ve üstelik fikirlerini sorduğun insanlara kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışıyorsun.
    112ciyiz

Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    Aynen haklısınız. Neyse ben bunların attıgı mesajlarını sildirmeyecegim. Herkes bunların ne mal oldugunu görsun böylesi benim için daha iyi. Hemde insanlar ciddiye alınmayacak soytarıları ögrenmiş olurlar en azından bunları kale almazlar bidahiki mesajlarda da. Benim konuyu açma amacım belli mesajlarımda belli içim rahat. Burdan saygı duydugum paylaşımcı arkadaslara bir yarar saglayabildiysem ne mutlu bana. Onun dısında bir iki soytarı gelmiş burda vızıldamış bunlar beni etkilemez. Benim kişiligim belli yine aynen paylaşımlara devam

sayın plectrum kardeşim çigerimm ben sana anlatmış oldugun konuda 2 çelişki yakaladım ve bunları sana sordum ama sen bana kalkmıs kafamı var fln gibisinde ucuz ca düsşünmeden seviseyiz konustun bende bozdum agzımı seviyene indim ve bunu diğer forum üyelerinden de özur diledim..

halada sorularıma cvp vermış değilsin..

.
    ...

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Motosiklette Kullanılırmı kullanılmazmı bilemiyorum ama geçen gün itibariyle motosilk denen ürünü
    (Yakıt katkısı olanı 100ml) hepsiburada dan alıp kullandım.
    98 model 155bin km olan arabamda şu an 0 rölanti titremesi var(Önceden de çok sayılmazdı ama sabahın 06:00 da çalıştırınca
    haliyle soğuktan biraz gürültülü ve titreşimli alıyordu marşı)
    Ürünün yakıt tasarrufu yaptırmasıyla ilgili değilim. Evet çekişi arttı gibi ama psikolojik olabilir. Onuda geçiyorum.
    Aracın ön camına note2 için orjinal tutacak takmıştım geçen hafta, telefon takılı olduğunda zangır zangır titreyen
    aparatta şu an sıfıra yakın bir titreşim var. Arkadaşlarıma da gösterdim.
    Sonuç olarak Yakıt katkısı daha ucuz olduğu için denemek istedim.
    Bu yaz yağ deşimi yapıldığında Yağ katkı maddesini de deneyeceğim o zamanda tecrübelerimi aktarırırm.

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    kaliteli sentetik yağdan başkasını katmam sizede tavsiye ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı scooboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklette Kullanılırmı kullanılmazmı bilemiyorum ama geçen gün itibariyle motosilk denen ürünü
    (Yakıt katkısı olanı 100ml) hepsiburada dan alıp kullandım.
    98 model 155bin km olan arabamda şu an 0 rölanti titremesi var(Önceden de çok sayılmazdı ama sabahın 06:00 da çalıştırınca
    haliyle soğuktan biraz gürültülü ve titreşimli alıyordu marşı)
    Ürünün yakıt tasarrufu yaptırmasıyla ilgili değilim. Evet çekişi arttı gibi ama psikolojik olabilir. Onuda geçiyorum.
    Aracın ön camına note2 için orjinal tutacak takmıştım geçen hafta, telefon takılı olduğunda zangır zangır titreyen
    aparatta şu an sıfıra yakın bir titreşim var. Arkadaşlarıma da gösterdim.
    Sonuç olarak Yakıt katkısı daha ucuz olduğu için denemek istedim.
    Bu yaz yağ deşimi yapıldığında Yağ katkı maddesini de deneyeceğim o zamanda tecrübelerimi aktarırırm.
    kullandıktan sonra izlenimlerinizi bekliyorum 4 gözle... Paylaşım için teşekkürler

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    kullandıktan sonra izlenimlerinizi bekliyorum 4 gözle... Paylaşım için teşekkürler
    Dostum neden hala milletden birşeyler bekliyorsun ? O kadar bangır bangır reklamını yapmışsın 100bin km'de arabada tecrüben olmuş çok iyi olduğunu iddia ediyorsun şüphenmi var? Korkuyormusun o kadar markaya vurgu yaptığın katkıdan ? Sen koy test etde bizde bakalım işe yarıyor mu yaramıyormu...
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

ben bor katkılı bu üründen kullanmıştım pek farkını görmemiştim. yeni yağı değişen motosiklet mutlaka daha canlı olacaktır. tam sentetik yağ kullanmaya başladığımda daha iyi sonuçlar almıştım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı BLaCK_j.W.a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum neden hala milletden birşeyler bekliyorsun ? O kadar bangır bangır reklamını yapmışsın 100bin km'de arabada tecrüben olmuş çok iyi olduğunu iddia ediyorsun şüphenmi var? Korkuyormusun o kadar markaya vurgu yaptığın katkıdan ? Sen koy test etde bizde bakalım işe yarıyor mu yaramıyormu...
    arabayla motorsiklet debriyajı farklı oldugu için burda konu actık. Balıklama atlayanlar cok oluyo ama napalım alıştık forumlarda bu durumlara artık

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp

NNT Bor power

cumartesi motorun yagini ve filitresini degistirdim ve yaga nnt bor power (ms250) ekledim.

Bi cok kisinin ozellikle motosiklette kullanmaya on yargi ile baktigi bor'u, rahmetli Mustafa abi'nin de(Nur icinde yatsin - OLD) kullandigini bildigim ve kendi ustam ile evvelden yaptigim konusma uzerine çekinmeden bir kutunu tamamini yaga ekledim (fazla mı koydum bilmiyorum artık görücez).

Aradaki farki iyi gozlemleyebilmek icin bor'u eklemeden once yeni yag ile 30km yol yaptim ve bor ekledikten sonra uzerine 100km daha yol yaptim.

Ilk gozlemledigim sey motordaki titresimin azaldığı ve de motorun sesinin azaldığı yönünde oldu. Motorun daha akici calistigini gozlemledim. sabah sogukta daha rahat mars aldi ve dusuk devirlerdeki isteksizlik ortadan kalkti. Bilmeyenler icin paylasayim, motorum 2000model honda transalp - 103 000km'de

Yalniz dün sabah senkron ayarinda bi sapma oldu gibi geldi, tam olarak emin olamasamda (belki pis benzinden de olabilir, depoyu fulledikten sonra budurum duzeldi) bir süre daha yol yaptıktan sonra motoru senkron için ustama götüreceğim, bu arada daha iyi gözlem yapabilmek için 500 - 600km kadar yol yapmayı hedefliyorum.

Kullanmaya devam ettikce deneyimlerimi aktarmaya devam edeceğim.

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    valla bende katkı kullanmak istiyorum motorda, ama çekinmiyorda değilim, honda cbr250r sıfır sayılır, 2000 km de, servisler böyle bişey tavsiye ediyor mu var mı bilgisi olan acaba ? yada motosiklet için motosilk gibi maddeler ciddi faydalı olabilir.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gidin en kaliteli yağı alın koyun böyle şeyler zarar verir. ama yağ yakma duman atma gibi sorunlu motorlarda rektefe işlemi yaptırılmayacaksa kullanılabilir

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gidin en kaliteli yağı alın koyun böyle şeyler zarar verir. ama yağ yakma duman atma gibi sorunlu motorlarda rektefe işlemi yaptırılmayacaksa kullanılabilir
    dostum direk zarar verir demek yanlış bence, zarar verip vermeyeceğini test etmek gerek, direk ön yargı ile yaklaşıyoruz ama motosikletim yeni olmasa valla deneyeceğim, 40 lira internette baktım fiyatına, zaten 750 ml bir kutusu, 3 yada 4' te 1 anca yeter bize, ama anlatılana göre mükemmel bişey...

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)