Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Korna problemi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    125 MT
    arkadaşlar kışın motorum çok yağmurda kaldı ve kornam cızırtılıydı en son şampiyonluk kutlamasında kulllandım ondan sonra korna hiç çalışmadı yeni düğmeler aldım yeni korna aldım çalışmadı sorun nedir sigorta olayları falanmı acaba ( Not : GS Süper lig şampiyonu olduğunda Süper kupa şampiyonluğu değil :D )
    Hayat sevgilimden ibaret :)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Korna kablolarının fişleri paslanmış olabilir WD-40 sıkıp 10-15 dakka bekleyip fişlerin içini bıçak veya benzeri bir gereç ile kazıyın.

ThE_Unforgiven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı olsun çamurdan olsun...
    Alıntı srcn1994 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kışın motorum çok yağmurda kaldı ve kornam cızırtılıydı en son şampiyonluk kutlamasında kulllandım ondan sonra korna hiç çalışmadı yeni düğmeler aldım yeni korna aldım çalışmadı sorun nedir sigorta olayları falanmı acaba ( Not : GS Süper lig şampiyonu olduğunda Süper kupa şampiyonluğu değil :D )
    Senelerdir başka takımların şampiyonluğunu destekleyipte yılarsonra şampiyon olup kendi takımınızı desteklediğiniz için olabilir :D Korna bu
    Biri Beni Durdursun !!!!!

fişleri kontrol et birde kornayı taktıgın yeri ve kornanın baglantı kısmını temızle.Devre tamamlanmıyordur.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    her şey olabilir.ç.. sigoarta hat kontrolü lazım...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    motor ne onu yazarsan

varan22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2004 ybr 125
    Öncelikle kornanın kablosuna elektrik geliyormu bunu öğrenmen gerek. Basit olarak bir ampülü korna kablolarına bağla ve düğmeye bas eğer yanayor ve yeni aldığın korna halen çalmıyorsa kornanın bağlantısını yaptıktan sonra korna düğmesi basılı tutup takmış olduğun kornanın arkasında bulunan vidayı gevşetip veya sıkarak sesi bulana kadar düğmeye basılı şekilde denemen gerek. Kornan yeni dahi olsa bazen arkadaki vidanın ayarsızlığından arızalı gibi gözükebiliyor. Elektrikte sorun yoksa tek sorun o vidanın ayarsızlığı başka bir problem aramana gerek yok.

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ThE_Unforgiven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senelerdir başka takımların şampiyonluğunu destekleyipte yılarsonra şampiyon olup kendi takımınızı desteklediğiniz için olabilir :D Korna bu
    En azından şampiyon olduğumuzu zannetmeyip SANAL ŞAMPİYONLUK YAŞAMIYORUZ. YAŞADIĞIMIZ GERÇEK!

Motosikleti
    Biz en azından son dakikada şamp. kaçırdık siz o sene Bursasporluydunuz değil mi pardon doğru :D Az önce BJK maçındaki penaltıda kesin penaltıdır :D
    eray_uluyazı bunu beğendi.

Motosikleti
    125 MT
    125 mt motorum , evet o fişler paslanmış baya bi kornayı 2 kere değiştirdim vidayla alakalı olacağını sanmıyorum , o dediğiniz spreyi nerden bulcam peki

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    korna manetini sök oraya elektrik geliyormu ona bir bak kornaya gelen kablolara bak olmadı sök depoyu kontrol et bulursun

eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    penaltıyı duyunca konuyu hemen değiştirdiler
    KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    haklılar tartıştıkları takımlar ceplerine para koyuyor

Motosikleti
    125 MT
    bi sorum daha olacak ben motoru yıkadığımda motor çalışmıyor bobinin oraya su gidiyor bobinin fişleride paslı acaba ondanmı , bobin kuruduğundada çalışıyor

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    bobin ile kornanin fişleri aynı yerde mi
    srcn1994 bunu beğendi.

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ThE_Unforgiven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz en azından son dakikada şamp. kaçırdık siz o sene Bursasporluydunuz değil mi pardon doğru :D Az önce BJK maçındaki penaltıda kesin penaltıdır :D
    İşte siz fenevlilerin bir kusuru var o da ne yazık ki hazımsızlık. Hep mide problemi çeker mi bir takımın taraftarı? Çeker işte Yazık size tabi sizin için üzülmüyor değilim.

Ayrıca konuyu değiştiren yok ama konuyu başlatan da biz değiliz. Hep bir saldırı modunda bu gariban takımın taraftarları. Zira hep mi ilk haftada puan kaybeder bir takım hem de ne takıma? Arasıra Aslantepeye gelin de takım görün

Motosikleti
    Ero__ başlığı katletmiyim diye yazmıyorumda :D Aslantepe ye geldik Hatta ilk derbide 75 dakika sevindir dik sonra 2-1 .... Hüsran yine hüsran. Ali samiyen kapatırkende biz söndürdük ışıkları hatırlarsanız taraftarınız dozere gerek kalmadan yıktı stadı :D Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum daha bişey yazmıcam söz . Ama ero___ cidden bir futbol izleyicisi olarak takım taraftarı olarak değil o penaltı penaltı mıydı ?

Motosikleti
    125 MT
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bobin ile kornanin fişleri aynı yerde mi
    hayır abi bobinin fişleri arkada motor tarafında ama motorum arka iç çamurluğu yok ve fişler pas içinde birde bobini koruyan bir plastik var o ölmüş gevremiş

Korna için yeni bir hat çekebilirsin. Hem diğerine nazaran daha sağlam olur ve uzun süreli kullanabilirsin. Şase yapma ihtimaline karşı + yı direk al. - yi butondan getir.

Motosikleti
    125 MT
    ya scooter ya orayı sök burayı sök uzun iş motorcuya götürürüm bi

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)