Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano wolf vites debriyajsız geçiyor

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Salcano Wolf 125
    Merhaba arkadaşlar 2 gün önce sıfır salcano wolf aldım ,dün 170 km civarı gezdim hiç bi sorun yoktu bu akşam yine bi tur atayım dedim motordan ses geliyor bi cızırtı var benzin deposu bile titriyor debriyaja basınca ses geçiyor ve ayrıyetten hiç debriyaja basmadan vitesler geçiyor. 2-3-4-5 seri seri geçiyor acaba neden yapar bunu bide debriyaj teli gergin değil,debriyajı bıraktığımda yerine gelmiyor tam olarak.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tüm motorlu araçlarda uygun devirde debriyaj kullanmadan vites geçirebilirsin.Normali o yani onda sıkıntı yok.Gelelim diğer sıkıntıya.Motoru toplayan arkadaş baştan savma yapmış işini.Debriyaj ayarı yaparsan ve debraj telini yağlarsan sıkıntı kalmaz.Çıtırtıda debrajdan değil büyük ihtimal sibobtan geliyordur.İlk başlarda oluyor öyle ama sorun teşkil etmez.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Keyifli forumlar.

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    servisi bi ziyaret et bence uzun bi işi yok

Motosikleti
    Salcano Wolf 125
    Uygun devirde değil hiç gaz vermeden bile geçiyor vitesler debriyaja basmadan
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm motorlu araçlarda uygun devirde debriyaj kullanmadan vites geçirebilirsin.Normali o yani onda sıkıntı yok.Gelelim diğer sıkıntıya.Motoru toplayan arkadaş baştan savma yapmış işini.Debriyaj ayarı yaparsan ve debraj telini yağlarsan sıkıntı kalmaz.Çıtırtıda debrajdan değil büyük ihtimal sibobtan geliyordur.İlk başlarda oluyor öyle ama sorun teşkil etmez.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Keyifli forumlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

Alıntı motodriftt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    servisi bi ziyaret et bence uzun bi işi yok
    en iyisi servise gitmek dediğin gibi motor bakımından hiç anlamıyorum,ilk motorum bu arada

Şimdi kafam karıştı.Motor hareket halindeyken debriyaja basmadan vites değiştirebilirsin bu normal.Dururkende vitese basarsan geçer ancak stop eder.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Acele etme az bekle birazdan ayarcı Fatih usta girer forma çözer sorununu
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Fatih uyudu abi Motordada sıkıntı yok ya toplayan baştansavma yapmış işini bi debrajı ayarlancak bide telini yağlayacaklar tamamdır.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bence debriyaj teli gergin değilse debriyaj çekili kalmıyordur yani debriyaj yakma gibi bi durum olamaz. Tabi motor sıfır olduğu için motor üzerindeki debriyaj levyesinin paslanmadan yağsızlıktan dolayı çekili halde sıkışması ihtimalini yok sayıyorum.

Motosikleti
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatih uyudu abi Motordada sıkıntı yok ya toplayan baştansavma yapmış işini bi debrajı ayarlancak bide telini yağlayacaklar tamamdır.
    Telefon açalım uyandıralım bence baksana Salcanonun biri sorun yaşıyormuş hatta motor sahibi arkadaş gözlerini kapatsın 3 sefer fatih fatih fatih desin uyanır girer bence foruma
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Salcano Wolf 125
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Telefon açalım uyandıralım bence baksana Salcanonun biri sorun yaşıyormuş hatta motor sahibi arkadaş gözlerini kapatsın 3 sefer fatih fatih fatih desin uyanır girer bence foruma
    valla benim şimdi uyumam lazım yarın erken kalkıcam şimdilik iyi geceler herkese kolay gelsin

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    bülent kardeş durduğun yerde bile vitese geçiyor dediğine göre motor gitmiyor demek pek bence debriyajın ayarsız en kısa zamanda bir ayar çektir eğer ondan değilse servisten baksınlar sonuçda yeni motor derdi neyse düzeltsinler işleri ne

Motosikleti
    Bak gördünüzmü ben dedim uyanır girer şimdi foruma deye

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)