Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sinyal devre şeması çizebilecek ?

REKLAM ALANI

İyi günler Ybr 125 motosikletime yeni sinyal hattı çekeceğim.Sinyal devre şemasını çizebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Laptopun touchpad'i ile anca bu kadar çiziliyor Ama kafanda en azından birşeyler oluşturmaya yardımcı olur.+ Yı aküden değilde kontaktan alırsan normal sistemindeki gibi olur.En basitinden görevini yapacak sekilde bir şema çizdim.Hertürlü sorunu buradan yazabilirsin.

Eline sağlık Rapsy, + yerine - baglanmışsa nasıl olucak ?

Tam olarak anlamadım sorunu.Daha açık bir şekilde yazarmısın?

Yani resimde sinyal kolundan sinyal kablosuna çıkan kablolar + ya onlar benim motorda - verilmişse nasıl olucak ?

Sinyal kolunda - Varsa ve kol görevini yapıyorsa Oradaki - yerine + verirsin.Sinyal flaşörünüde kola gelen kabloya bağlarsın gene görevini yapar.Ama o şekilde tavsiye etmem.Nedenide şu ampullerde sürekli + olacağından kırılma , su alma vb. seylerde direk şase yapar büyük sıkıntı yaratabilir

Valla çok sağol sinyal anahtarında 3 tane kablo çıkıyo bende çözemedim bi türlü oto aksesuarcılarına sordum yarım yamalak cevapladılar. sinyal kolundan sinyallere ve flaşöre çıkan tüm kablolar + demi ?

Kolda 3 kablo var 1 i giriş 2 si çıkış.sağa kolu sağa cevir hangi kabloda elektrik varsa onu sağ sinyallere bagla.Sola cevirip onuda sol sinyallere bağla.Bu giriş olarak verdiğin kabloya flaşörü koy.Birde sigorta koyarsan senin açından daha iyi olur.Kola gelen ve koldan giden kablolar + olacak.Şase(-)leri istediğin yerden alabilirsin.Oto elektrikcileri ve motor tamircileri uğraşmaz pek.

Evet baştan salmaya bakıyolar birde ücretini alsalar bile dandirik iş yapıyorlar. Tekrar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için..

Ben teşekkür ederim.Umarım yardımcı olabilmişimdir.keyifli forumlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)