Motosiiklet marş basıyor fakat çalışmıyor
Reklamlar
-
12 Ağustos 2012, 16:54
Scooter motosikletim var marş basıyor ama motor çalışmıyor 5 aya yakın çalıştırılmadı motosiklet. HSUN 150 Jikle yok ayaklada çalışmıyor nasıl çalıştırabilirim lütfen çok acil yardım edin, 2 gün içinde motoru satın almaya gelecekler.
Reklamlar
-
12 Ağustos 2012, 16:58
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Akü zayıf mı,bi şarj ettirip tekrar deneyin..
-
12 Ağustos 2012, 17:07
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Akü zayıf mı,bi şarj ettirip tekrar deneyin..
Akü zayıf değil yeni şarj ettirdim 13.2 ölçüm sonucu.
-
12 Ağustos 2012, 17:13
karbüratörü temizlemeyi deneyin ve bujiyi kontrol edin. Depoyu açip benzin ne halde ona da bakmak lazim.
-
12 Ağustos 2012, 17:14
BatuhanK adlı üyeden alıntı
karbüratörü temizlemeyi deneyin ve bujiyi kontrol edin. Depoyu açip benzin ne halde ona da bakmak lazim.
Bujiyi konrol etmeyi deneyeceğim. Yaş 15 daha tecrübem yok nasıl açacağım nasıl takacağım karbüratörü filan. İlk ayak marşınla çalıştırmayı deneyeceğim yeniden çalışmassa bujiye bakacağım
-
12 Ağustos 2012, 17:22
Benzini degişir calısır
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
12 Ağustos 2012, 17:36
aynısı bana 2 gün önce oldu statör değişti sorun çözüldü
-
12 Ağustos 2012, 17:50
Sorun bujidemiş arkadaşlar yağlanmış buji.
-
12 Ağustos 2012, 18:59
bilen bilmeyen yazıyor ne sallamislar be karbüratöre hiçbirşey olmaz bakarsınız ateşleme varsa buji sağlamsA ve hala inatla çalışmıyorsa karbüratöre inersiniz
-
12 Ağustos 2012, 20:27
mterayes26 adlı üyeden alıntı
bilen bilmeyen yazıyor ne sallamislar be karbüratöre hiçbirşey olmaz bakarsınız ateşleme varsa buji sağlamsA ve hala inatla çalışmıyorsa karbüratöre inersiniz
Evet, bilen bilmeyen söylüyor. Bujiyi değiştirince sorun çözüldü. 5 Aydır çalışmıyor motosiklet. Babam vefat ettiğinden beri kullanmıyorum. Çok fazla tecrübemde yok.
-
13 Ağustos 2012, 00:44
DiamondTesco adlı üyeden alıntı
Evet, bilen bilmeyen söylüyor. Bujiyi değiştirince sorun çözüldü. 5 Aydır çalışmıyor motosiklet. Babam vefat ettiğinden beri kullanmıyorum. Çok fazla tecrübemde yok.
bir gün birilerini sanaldan döveceğim burda saçmalıyorularda saçmalıyorlar , adam motorda aşırı titreşim var diyor subab ayarı yaptır geçer diyor mallar
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)