bence alına bilir....
bence alına bilir....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Motosikletin dışından çok motoru ilgilendiriyor beni.Uzun süre yatıpta çalışan motosikletin bu hareketleri normal mi, onu merak ediyorum.
ANGARAJ
Fiyatını bilmiyorum ama iyi değerlendirmen lazım.106.000 km de,1.5 yıl yatmış bir BMW yi alırken bazı noktalara dikkat gerekli.Her motorun belli km. lerde yedek parça ihtiyaçları olur.Bunlar ne şekilde yapılmış,an itibarı ile sağlıklı çalışıyormu,bunlara bakmak lazım.Anlayan birini yanına al bak.Diğer şekilde %50 şansın var en iyi ihtimalle.Burada yazılacak olanlar tamamen duygusal masal olur.En fazla kullanan arkadaşlar ne olup ne olmadığı hakkında bilgi verirler.ustana göster kısaca
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Motosiklet öyle bir yerde ki medeniyetten uzak Bırakın iyi bir ustayı usta bulmak bile ayrı zor.O yüzden bu kadar sıkıntıdayım.
ANGARAJ
Şöyle yapayımda canlansın konu...
ANGARAJ
Şahsi fikrimi söylemek istiyorum, ben olsam bu km de bu motora hic yanaşmazdım. Her tarafı Bmw olsa ne olur ? Teknoloji eski, uzun süre yatmış bir motor, daha önce nasıl kullanıldığı belli değil, kaldıki kilometrenin orjinal olduğu bile belli değil. Fiyatının uygun olduğunu tahmin ediyorum, buda sizi cezbetmiş. Ama hevesinizin kursağınızda kalması an meselesi. Bmw nin ustasını bulmakta kolay değil, japon motorlar gibi basma kalıp sistemler kullanmıyor. Model eski olsa bile buna uyacak parcalar bol sıfırlı euro lardan başlıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)