Yan taşıyıcılarda yağ şişesi bağlıysa yağ yakıyodur
Yan taşıyıcılarda yağ şişesi bağlıysa yağ yakıyodur
Vay be o kadar kurye kerizmiş demek ne çok şey biliyoruz
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
geçmiş sayfalarda yağ yakan cbf alacağina çinli tavsiye etmişler..100 kmde 600 gram yağı ilave ede ede binerimde gene çinli almam
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Cbf 150 lerin ortalama % 70-80 i, bayiden sıfır alındığı andan itibaren yağ yakar, İki tane sıfır cbf 150 sabihi oldum ve bunu deneyimledim. Çevremdeki cbf 150 ler ile ilgili gözlemimde bu şekilde. Yaktığı kadarını takviye eder, kullanırsın. Sağlam cbf 150 de yağ yakabilir, ama motor bitme eğilimi başlamış her motor yağ yakar. Önemli olan talip olduğun cbf 150 nin yağ yakmasının sebebi normal kronik olanmıdır, yoksa motor bitme eğilimi mi başlamış, bundanmıdır, bunu sorgulamalısın. Gözünü korkutmasın, normal kronik olan yağ yakma oran olarak yüksek değildir, takibi de oldukça kolaydır. 1000 km de en fazla 100-200 gram yağ yakan bi cbf i, bu eksilen yağını takviye ederek senelerce kullanabilir, yüksek km lere ulaşabilirsin. Yağ yakma kronik olarak bi çoğumuzun motorunda var. Bu yakma oranı, kullanım tarzına göre, kullanılan yağa göre, iklim - yağ numarası değişenine göre artma veya azalma gösterebilir. Ama her şey kullanıcıda bitiyor. Yağ yaka yaka, bir sonraki yağ değişimini beklemeden eksilen yağını tamamlamak suretiyle ilk cbf imi 55 bin km kullandık. (Hiç unutmuyorum 12 lt takviyelik yağ 10 bin km yetiyordu) Yani yağ yakan cbf ten, sebep motor bitme eğilimi değilse korkamak lazım. Bu seviyede az yağ tüketimi. 25 binde kardeşime satmıştım. oda 55 binde 3. sahibine sattı. Ama yağ yakma oranı 55 bin km de iken dahi bayiden çıktığı gün ne kadar yakıyorsa aynı idi, 55 bin km de dahi yağ yakmada artma ve çekişten düşme olmamıştı. 3. sahibide bizim hassasiyetimizde motoruna bakıyorsa mutlaka oda motorun ekmeğini yiyordur.
zavallı cbf; o kadar yağ yakıyor, yine de kimselere yaranamıyor..
Aynen katılıyorum O kadar yağ yakıyor, hepsinden de pahalı, yinede piyasada emsal modellerden daha çok tutuluyor. Kullanıcı işini biliyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)