karbüratör ve egzos ihtiyacı
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar bugün motosohbet bölümüne benzer bir konu açtım ancak sanırım yeri tam olarak orası değil . Kanuni deer marka motosikletim için karbüratör ve egzos ihtiyacım var ancak bilenler bilir orjinal yedek parça fiyatları korkunç yüksek . Sizden ricam tecrübelerinize dayanarak motosikletime en uygun 150 cc karbüratör ve yine modeline uygun sessiz sedasız bir egzos tavsiyesi . orjinal yedek parça kullanmayı isterdim ancak bu iki parçanın maliyeti günümüz 0 çin motorlarının fiyatına yaklaşıyor . yardımlarınızı bekliyorum . teşekkürler .
Reklamlar
-
01 Ağustos 2012, 00:35
Merhaba arkadaşım faydası olurmu bilmiyorum ama şurayabir bak ben genelde burdan alışveriş yapıyorum
http://www.rialli.com/
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
-
01 Ağustos 2012, 00:39
çok teşekkür ederim bu siteyi google sayesinde buldum bende ancak buradaki karbüratörlerden hangisi motosikletime tam uyar ona kara veremiyorum . herhangi bir 150 cc lik karbüratör uyarmı acaba ? su soğutmalşı olmasının herhangi bir etkisi olur mu ? yoksa artık en sonunda 150 cc lik bir mikuni ya da keihin alıp takacam o olacak . bir de egzos patlattım mı en sessizinden başka bir şey istemem artık .
ilgin için tekrar teşekkür ederim .
-
01 Ağustos 2012, 00:44
trooperx adlı üyeden alıntı
çok teşekkür ederim bu siteyi google sayesinde buldum bende ancak buradaki karbüratörlerden hangisi motosikletime tam uyar ona kara veremiyorum . herhangi bir 150 cc lik karbüratör uyarmı acaba ? su soğutmalşı olmasının herhangi bir etkisi olur mu ? yoksa artık en sonunda 150 cc lik bir mikuni ya da keihin alıp takacam o olacak . bir de egzos patlattım mı en sessizinden başka bir şey istemem artık .
ilgin için tekrar teşekkür ederim .
valaha daha önce deer sökmedim hiç ama en sağlıklısı sök karbüratörü al yanına bak öyle sipariş ver ztn zor birşey değil birtek kelepçe söküyorsun cekıyorsunçıkıyor ama
http://www.rialli.com/urunler/scoote...cooter-serisi/ tu tarz birşey olmasılazım scooter sonuçta
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler