Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cub starter müşürü iptali

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Elimde bir Mondial 110FT elektrik tesisatı var, bunu Hyena 100 cub motoruma takıcam, elcik kumandaları hariç herşeyi uyuyor onları da ufak bi müdahele ile hallederim. Ancak 110FT tesisatında normal cublarda olmayan starter müşürü diye bir nevi röle var. Bu röle her yerde bulunmuyor. Bunu iptal edip iki bacağını kısa devre ettirsem olur mu ? heralde üzerine 2 bacaktan akım gelince diğer iki bacağı kısa devre ettiren bi röle, starter rölesi olmadan devreyi tamamlatmak istiyorum.

Starter müşürü dediğim şey bu.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Neden öyle bir şey yapmak istiyorsun ki ?

Ayrıca senin cub nasıl bişey ki mx ten daha çok zevk alıyosun baya merak ettim
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden öyle bir şey yapmak istiyorsun ki ?

Ayrıca senin cub nasıl bişey ki mx ten daha çok zevk alıyosun baya merak ettim
    Orjinal elektrik tesisatı biraz hasarlı ve sadece direksiyon sola dönükken marş basıyo.

Valla benim cub grumble'dan çok daha seri, hafif ve manevra kabiliyeti yüksek. O yüzden şehiriçinde kısa mesafelerde mahalle aralarında, bol dur-kalklı yerlerde çok daha keyif veriyo. 125MX'in 0-30km hızlanması resmen ölüm. 5-6 saniye yarım debriyajla anca kıçını kaldırıyo Soğuk motoru çalıştırmak, ısıtmak da çok zaman alıyo. Hyena tek marşta alıp sonra alıp başını gidiyo desem yeridir

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orjinal elektrik tesisatı biraz hasarlı ve sadece direksiyon sola dönükken marş basıyo.

Valla benim cub grumble'dan çok daha seri, hafif ve manevra kabiliyeti yüksek. O yüzden şehiriçinde kısa mesafelerde mahalle aralarında, bol dur-kalklı yerlerde çok daha keyif veriyo. 125MX'in 0-30km hızlanması resmen ölüm. 5-6 saniye yarım debriyajla anca kıçını kaldırıyo Soğuk motoru çalıştırmak, ısıtmak da çok zaman alıyo. Hyena tek marşta alıp sonra alıp başını gidiyo desem yeridir
    Benim motor tek marşla çalışıp birdaha stop etmiyor mobil 1 15/50 yağ var bu havada motoru ısıtmak diye bir şey olmaması lazım ama Ankara daha soğuktur İzmir'e göre.

Güzel bir ustaya gidin ayar çeksin motorunuza benim motor çok stop ediyordu şimdi hiç sorun

Ani gaz olayıda daha önceden dediğiniz gibi karbüratörden ve euro3 den dolayı. Daha önce uzun süre başka motor kullanmadım ama mx e haksızlık yapıyorsunuz gibi geldi.

Mx le oynayın biraz o size daha iyi cevap verebilcek bir motor

Bu röle olayını elektrikçi daha iyi anlar. Ayrıca cub a ne parçalar sipariş ettiniz öğrenebilirmiyim ?
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)