Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Turbo karbüratör sistemi

REKLAM ALANI
    ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karbüratörde kurcalamalar yapmadıysan zaten onu ayarlamanın bi manası yok. Sadece ani gazlamalarda daha fazla basınç yapsın diyedir. Zaten performans olarak bir etkisini görmeyeceksin. Sadece ani gazlamada ilk yarım saniyelik bir etkisi var. Oda atmosferik basınçla benzini çekmeye ilk anda yetişemezse alttan basınç verip benzini yukarı itiyor . Bu kadar .

bu arada varmı gelişme bir resim ekle bir şeyler yazda bzde görelim adım adım.
    ev temizliğini bitireyim ona girişeceğim abi... herhalde onunda haladını söküp iptal edeceğim...
    elimlede bastırsam dediğiniz gibi benzini yukarı itiyor...hiç de faydasını göremiyorsam boşuna durmasın...
    faydasını görmediğim halde çok küçük miktarda olsa benzin sarfiyatı da vardır...
    o yüzden racer200 deki iptal etmiştim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

kt 125 i 200 lük yapıyoruz bi taraftan saplamaları göndermedi sitenin sahibi gerek yok diye. sözde cuk diye oturuyormuş. silindir üst kapağı. pistonla silindir arasında 3 mm boşluk kaldı 3-4 gün daha sarktı işler. oturmadı tabi oturmaz diyoruz krank kısa anlat anlatabilirsen.. 200 lük saplama bulamadık toplanırken onun resimlerini atacağım zaten bu başlıkta. turbo sistemini de sorduk adam hikaye dedi bize. belki elinde yoktu belki göndermek istemedi bilmiyorum. blow of gibi birşey olsaydı sırf vitesler arası çuflamak için bile alınırdı aslında ama neyse..

benim drifte gelince, kt bizim servisdeki bi ustamızın kardeşinin motoru kardeşi de 5 yıllık arkadaşım :D ustamada sürekli abi derim zaten. kt çıkmayınca benimkide olmuyor ancak serviste 2-3 tane daha eleman var. bizim bünyamin abi 25 yaşında garanti dışına çıkartır hepsi evli barklı diyor bişey diyemem kötü etme beni adamlarla diyor. abi evin altında yapalım dedim yok olmaz yağ atacak diye gelecen yanıma uğraşamam biraz bin zaten satacam diyosun deyince bende bişey diyememdim .

ancak bi kaç yerini fosfor turuncuya boyadık bugün. resimlerini atacağım yakında. birde mavi aynalarım vardı 5 gn bekleyip gelmişti elime netten aldım. bayır aşağı yan ayakcağa koydum viteste bırakdım boşluğu aldım ama düştü sol aynam kırıldı gidon topuzum zedelendi depomda ada başka hiçbi yerinde bişey yok allahtan. aynalarım çok güzel aynasız atmak istemiyorum ama bu akşam yada yarın cicili bicili fotoları atarım bi arkadaşımda aynalı da foto var ondan da isteyeceğim zaten :D

durumlar böyle. yani :D
    [B][COLOR="#008000"]Dikkat et evlat; eline bir kez iki zamanlının yağını bulaştırırsan, bir daha asla çıkartamazsın.[/COLOR]
    2012 Mondial 125 MH Drift./Beyaz. | Hayati Atakan Türkmen - Amasya[/B]

motodrift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR 250 R
    arkadaşın turbolu karbüratör dediği turbo dur yani turbonun mekanizmasıdır.genelde gri ve salyangoz şeklinde olur
    Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK

c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    Alıntı g-press05 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ustam abim ya :D akrabalık bağı var ve yetkili servis :D inanırmısın mete abi hala motor garantide :D
    neden acaba ? :D
    abine söyle 150cc lik emişli karbiratör taksın en az %6-%10 oranında bir performans sağlar buda yaklaşık olarak driftte 1-1,5 beygire takabul eder motor zıpkın gibi olur karbiratör boynu uymaz ise tornada yeni bir boyun çektitrirsin bu karbiratör mondialin kendisinde olacak yarın bir servise sorup bu konuyu öğreneceğim
    fakat dişliler ile oynama motorun çekişi ve hızlanma zamanı , mesafesi uzar sadece şehir içinde rahat edersin motor 2. viteste bile bağırmaz yüksek viteslere çıktığında motora aşırı yük bineceğinden hızlan 0-100 süre ve mesafen uzar bu seferde buna kafayı takarsın
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

http://imageshack.us/gal.php?id=q5Wq...m66b0eyU1unLpA

budur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------

abonelik mesacı :D
    [B][COLOR="#008000"]Dikkat et evlat; eline bir kez iki zamanlının yağını bulaştırırsan, bir daha asla çıkartamazsın.[/COLOR]
    2012 Mondial 125 MH Drift./Beyaz. | Hayati Atakan Türkmen - Amasya[/B]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)