Ne kadar kaliteli olduğunu göreceğiz zamanla sanırım. Denemeye değerdi. 6000 ve 8000 seçenekleri vardı, ben 8000 satın aldım.
Ne kadar kaliteli olduğunu göreceğiz zamanla sanırım. Denemeye değerdi. 6000 ve 8000 seçenekleri vardı, ben 8000 satın aldım.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Vay be özelliği bak, müdür, nasıl kesiyor peki bu arada acaba, nereden algılıyor ki. Çok güzel bi özellik, Koray kardeşim, tam sana göre. Evet marka ve inernetten0 aldıysan link verebilirmisin ? Ben bi daha değiştirmem de, merak ettim şimdi aküden bağladığın halde kontak kesiyor deyince. Kontakla ilgisi ne o zaman onu anlamadım ama.
Orjinal duydan aldığın yerden algılıyor olmalı.
Daha önce benzeri bir ürün kullandım abimin Gs500 ünde, kontağı açtığında çalışmaya başlıyordu. Bu ürün ona çok benziyor, aynı olmalı.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
montajı yapan bendim,orada 2 adet sigorta var,arkadakinden alırsanız kontağı kapattığınızda elektriği tamamen kesmiş olursunuz.bu şekilde far pırpır etmez edemez zaten xeonon o şekilde hiç yanmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
tam 2 yıldır kullanıyorum,ne ampül kesti nede aküme zarar geldi.sadece gece düşük devirde yol alırken bir süre sonra akü boşalmaya başlıyor.5 saat süren gece yolculumda 80-90 ile gittiğimdem aküden zerre sıkıntı yaşamadım.
arkadaşlar bugün 4,5 saatlik bir uğraş sonunda kazasız belasız xenon montajını bitirmiş bulunmaktayım
ilk önce açma kapama düğmesinin montajı için gereken yuvayı açıyoruz
Uploaded with ImageShack.us
işaretleyip 2mm matkap ucuyla çerçeveyi çürütüyoruz
anahtarın oturacağı şekilde tesviye işlemini yapıp yerine oturtuyoruz
ilk olarak artı kablosunu akünün sağında bulunan 2 adet sigortadan(bir tanesi kontakla beraber akımı kesiyor buna bağlıyoruz)artı ucunu alıyoruz
akünün üzerinden motorun sıcak kısımlarına temas etmeyecek şekilde ön tarafa uzatıyoruz
anahtara bağlayıp oradanda xonun tesisatına bir hat çekiyoruz
bizim motorun duy'una uygun olarak aldığım için,metehanınki gibi kesme biçme ve silikon dolgusuna gerek kalmadan ampülü monte ediyorum
şimdi zurnanın zart dediği yere geldim,selektör ve uzun kısa bağlantısı için,sol kütüklüğü söküp bu devrelere ait olan kabloların renklerini tespit ettim.
devamında depo altından geçen kablo demetinden bu kabloları bulup gerekli bağlantıyı yaptım
beyni motorun üzerinde bulunduğumu farz edersek sağ granajın altına monte ettim
hadi elimiz değmişken filtreyide takalım dedik
yardımları için aydoğanx (ismail) kardeşime teşekkür ederim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Su tesisatta ki kablo renklerinin hangisi olduklarini da yazarsaniz asil paylasim bence orada sakli
Xenon'u bugün 3 saat uğraştan sonra taktım. Direk takınca çalışmadı, bende başka bir yöntem kullandım, işe yaradı. Ama uzunda kısa kısada uzun yanıyor neden anlayamadım, herşey düzgün olduğu halde. Tankpad'im de geldi. Buyrunuz. )
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:17 ----------
Sorun çözüldü, xenon'u yuvasına ters takmışım
Benim xenonda bazen rölantide çalışıyor gaz verince sönüyor neden olabilir akü full ampül,beyinde sağlam...!!
Filtre ne orda ki karbüratör mu yoksa başka birşey mı?
arkadaslar bende birsey sorcam benim cryptona hiç uğraşmadan direkt philipsin beyaz yanan ampulünden alıp taksam nasıl olur sizce bir yardımcı olurmusunuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)