JINLUN ve Egzoz Problemi! (ÇATLAMA ve kararma)
Reklamlar
-
Egzozun içinde çatlama oluştuğu jinlun servisi tarafından periyodik bakımda tespit edildi. Bundan kaynaklanan resimde görüldüğü üzere bir kararmada/yanma izi mevcut. Periyodik bakım sonrası garanti kapsamında egzoza uygulanacak işlem ile ilgili servisin yaptığı yazışmaların ve görüşmelerin üzerinden bir hafta geçti ancak henüz net bir yanıt alınamadı. Cevapsız ve ilgisiz kalmaları çok rahatsız edici. Gelişmeleri yayınlayacağım.
Reklamlar
-
zaten bu olacakları göz önüne alarak almadınızmı motosikletleri adamlar özenle en kalitesiz parçaları seçiyorlar
-
bir söz vardır ne ka para o ka köfte
-
Benimde ekzozun kelepçeleri paslandı..
-
Yamaha Wildstar'ın bile egsoz, motor vb vidaları paslanıyor arkadaşlar sizinkinin paslanması çok normal. Ayrıca bir konuya değinmek istiyorum. Çoğu marka egsoz'un dışına kromajı koyuyor egsoz'un kendisi bildiğimiz çelik egsoz. Bazı üretimlerde direkt kromajlı koyuyor ama ben şahsen renk değiştireceğini düşünüyorum.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Bütün marka motorlarda bu olabilir. Bende Jinlun kullanıyorum ama böyle birşey olmadı. Sorununu Jinlun un kendi topiği var bu forumda oraya yazman daha mantıklı olurdu. Expert isimli kullanıcı bizzat ithalatçı firma sahibi bu topikten sorunlrınıza çözümler getiriyor. Yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim.
1 hafta geçmesine rağmen demişsin emin ol Hiçbir markada olmayacak kadar kısa süre de sorunun çözülecektir. Buna inanıyorum.
Soralım bakalım böyle bir sorun başka bir marka da (Japon, Italyan vs.) yaşansa 1 hafta da cevap alabilirmiydin? Buna örnek verecek bahsettiğim motorlardan kullanan arkadaşlar vardır kesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler