Bİr Titan'ın Hurdalıktan kurtuluşu..(Restorasyon)
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.. Hurda vaziyette bir arkadaşımın garajında bulduğum 2002 Model Honda Titan'ı hayata döndürmeye çalışacağım.. yaklaşık bir ay sürecek olan restorasyon sürecini elimden geldiğince sizlerle paylaşacağım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------
Reklamlar
-
Hadi bakalım merakla bekliyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Resim yüklemede sorun yaşıyorum.. en kısa zamanda resimleri yükleyeceğim..
-
imgur.com u dene resimler için
www.imgur.com
-
meraklı gözlerle bekliyorum şimdiden kolay gelsin yapım aşamasındaki her bir detayın resimlerini bekliyoruz
-
hizliresim.com merakla bekliyoruz
The man who knows everything chooses to know nothing...
-
2002 hurda titan mı olur yav? Benim 96 taş gibi hala. Kazalı veya arızalı falanmı?
-
adem80 adlı üyeden alıntı
2002 hurda titan mı olur yav? Benim 96 taş gibi hala. Kazalı veya arızalı falanmı?
len adem titanların alayı hurda zaten
hadi iyisin bu konudan kopya çekerek kendi motorunu toplarsın
-
hayırlı olsun...bekliyorum....
-
26 Temmuz 2012, 13:54
[IMG][/IMG]
önce tamamen soyup zımpara işlemine başladım..[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
[IMG][/IMG]
-
26 Temmuz 2012, 18:05
F54 adlı üyeden alıntı
len adem titanların alayı hurda zaten
hadi iyisin bu konudan kopya çekerek kendi motorunu toplarsın
hurda görmek istiyosan bindiğin motora bak. benim 96 titan daha çook sıfır ybr yi gömer. Korkma sen. Titan ölmez.
-
26 Temmuz 2012, 18:12
adem80 adlı üyeden alıntı
hurda görmek istiyosan bindiğin motora bak.
benim 96 titan daha çook sıfır ybr yi gömer. Korkma sen. Titan ölmez.
len oğlum ikimizde resimleri atalım siteye üyeler karar versin hangisi hurda diye
ama sen motorunun resmini atmaya uatnırsın neden olsa 92 model
-
26 Temmuz 2012, 18:13
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
26 Temmuz 2012, 18:50
temizlik, veya temiz görünmek ayrı olay. Benim motor seninkinin ata sı. Daha çok ybr gömer o 96. Senin motor hurdaya çıktığında ben hala aynı titana binıyo olcam.
-
26 Temmuz 2012, 19:01
-
26 Temmuz 2012, 20:39
keyfe keder rektefe yaptırdım, 150 cc yaptım. Yoksa ömrünün bittiğinden değil, artı olarakta 1 yıl km teli yok iken binilmişliği var. Seninki gelsin 60 bine gelsin orjinal haliyle görelim.
-
26 Temmuz 2012, 21:26
adem bak git
abisi bak sahibinden de bir dünya 80000 üzeri ybr var ben sana şöyle diyeyim eğer onlar o kadar yıpranmışsa benim motor onların yarısı kadar yıpranır çünkü ben motoru kurye işinde kullanmıyorum onun ruhunu okşayarak veriyorum kırbaçı
-
26 Temmuz 2012, 22:25
F54 adlı üyeden alıntı
adem bak git
abisi bak sahibinden de bir dünya 80000 üzeri ybr var ben sana şöyle diyeyim eğer onlar o kadar yıpranmışsa benim motor onların yarısı kadar yıpranır çünkü ben motoru kurye işinde kullanmıyorum onun ruhunu okşayarak veriyorum kırbaçı
Boşuna debelenme ben o hurdayla bi sürü ybr tokatlayarak, krank, krank kolu,krank rulmanı, şanzuman vs değiştirmeden bi 100 bin daha rahat binerim. Sen git egzantrik zincirini değiştir. Uzamış.
-
26 Temmuz 2012, 22:30
-
26 Temmuz 2012, 22:46
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)