selam arkadaslar.mondial ukt kullanicisim 2 yildir motorum en ufak ariza bile acmamisti daha 2 gun oncesine kadar.ben size basima geleni anlatayim anlayan arkadaslarda beni yonlendirsin. motumla 70-80 km hiz yaptigimda uzun far da kesik kesik sonme oluyordu bende elektirik tesisatinda soyuk var şase yapiyor dedim kendimce. baktim gercekten soyuk kablolar var farin metal kismina deyip sase yapiyor diye dusunup rahat bantlamak ve gozden kacan soyuk kablo kalmasin diye 5-6 tane sigortanin soketini cikardim bir guzel bantladim.sorunlar da bundan sonra basladi soketleri taktim hesapta ama dogrumu taktim bilemiyorum suanda sinyalleri yaktigimda far isigida sinyallerle beraber yanip sonmeye basliyor. soketleri cikarmadan once el marsim calisiyordu oda artik tik demiyor.hic tepki vermiyor.aku bitmistirdiye supeliniyorumdum yeni aku aldim yine tik yok kontagi actigimda ne vites gostergesi ne sinyal ne far ne de elmarsi calismiyor yani hic biri tepki vermiyor.simdiii ben soketlerdemi hata yaptim sizce yoksa akuden motora elektrik mi gelmiyor. ha bu arada sunu da belirteyim ayak marsi ile calistirdiktan sonra isiklar yaniyor sinyaller yaniyor ama farda dedigim gini sinyallere ayak uyduruyor. el marsina hafif dokundugumda da cirrr diye ses cikiyor yani tepki veriyor. tabi bunlar ayak marsiyla calistirdiktan sonra oluyor. evet sorun budur.hadi insallah tecrubeli arkadaslarimiz cevap verir.