Arkadaşlar,
Başlıkta da dediğim gibi bu aralar kafayı intercom'a taktım. Şehiriçi ya da şehirdışı seyahatlaerimizde arada sırada birbirimizle sohbet edebilmek ya da önemli konularda uyarıda bulunabilmek için basit bir sistem arıyoruz. Tabii önce biraz "search" yaptım. Forumlarda bu konuda bir sürü kafa karıştırıcı şey okudum. Biz telsiz ya da VOX özelliği olan birşey aramıyoruz açıkçası. Şu ana dek duyduklarımdan kafama en çok yatan TRONIC marka sistem oldu. (Kusura bakmayın resim koyamıyorum depolama alanım olmadığı için ama mototurk.net sitesinde intercom başlığı altında görülebilir ya da belki birileri benim için onun resmini buraya ekler )Kablolu ve pilli birşey sanırım. Kabloların yaratacağı rahatsızlığı, vs bir kenara bırakırsak özellikle bu marka ile ilgili deneyimi ya da bilgisi olanlara soruyorum:
-50 üzeri hızlarda da açık kasklarda dahi mikrofonun iyi performans verdiğini okudum (!) acaba doğru mu?
-Basit bir sistem olarak öneren olur mu? Ve neden?
Malumunuz fuar da geldi. Bana yardımcı olabilir, fikir verebilirseniz çoooook minnettar kalırım. Ama birşey rica edicem. Lütfen "motorda konuşmak iyi değildir" gibi önerilerle boşa vakit kaybetmeyelim çünkü onları da okudum, aklımın bir kenarına yazdım ama intercomu hala istiyorum. Kasklarımızdan da memnunuz, yarım kasklarımıza monte edeceğiz mikrofonu. O yüzden kask önerisine de gerek yok Umarım temiz bir topic olacak
Şimdiden teşekkürler
Pursue
Suzuki Burgman