Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

600 rr çalışmama sorunu

REKLAM ALANI

slm arkadaşlar

2007 model 600 rr motorumun far sigortası attığı için marş basmıyordu,motoru vurdurarak çalıştırdım,sonra sigortayı değiştirdim,marş basmaya başladı ve bir iki kez olduğu yerde çalıştırıp,kırmızı düğmeden stop ettim,en son motoru kontaktan stop ettim ve bir daha çalışmadı,usta bujiden diye buji değiştiridi ama yine çalışmıyor.

(bu arada kontağa ve düğmelere pas önleyici kontak spreyi sıkmıştım,ayrıca motorda zenon far var) bu sebeplerin çalışmamaya etkisi varmıdır,bu konuyla ilgili yardımınızı rica ediyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dostum, kirmizi dugme dedigin seyin icindeki mekanizmada temassizlik olabilir.
    Benimde daha once basima geldi.
    600RR larda baya basa gelen bi olay motor yagmurda disarda kaldiysa daha oncede o kirmizi dugmenin icindeki mekanizma zamanla paslanmis yipranmis olabilir.
    O kirmizi dugmeyi sok bi bak bakalim icine.

Eger sorun ordan degilse bujilerde atesleme var mi bi ona bak bakalim.
    Eger bujilerde atesleme yoksa elektrik gelmiyor demektir aku sigorta komple bi bastan sona elden gecirilmeli.
    Yok bujilerde atesleme varsa, problem biraz daha spesifik.
    Buraya yaz eger bunlarda sonuc vermezse baska cozum arayalim.
    We are many...

İlgin için çok teşekkür ederim,dediğini deneyip sonucu bildireceğim.

motorumdaki sorun çözüldü, ımmoblızer ( kontak anahtarını çevreleyen üzerinde yuvarlak parça) okuyucu antende sorun varmış,yenisi takılınca düzeldi.Jubaa ilgi için tekrar teşekkürler.
    !Lk£® bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)