şark kurnazlığı yapma len
esas dalga dümen çeviren sensin şurda aküden 2 kablo çekmişsin zenon bağladım diye hava yapıyorsun
şark kurnazlığı yapma len
esas dalga dümen çeviren sensin şurda aküden 2 kablo çekmişsin zenon bağladım diye hava yapıyorsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
abisi işim olmaz sinsarlarla ben tilki yim sinsarları boğarım
abisi ben orj hariçi parça takmam motoruma apache miyim len ben
Xenon şart agaaa çok etkili
www.erkakurye.com
aman sen bulaşma bu işe... gemlik ten bi arkadaş bu xenonu bağladı.. apachenin göstergeler yanıp sönüyor.. tvs bu iş için uygun değil ...
---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:14 ----------
benim tek extra xenon kanka.. çokta memnunum... bu gün senin motora binince kendimi kötü hissttim kanka..lambalar iyi değil simsar...
kanka benim motor eski sitil hani sen diyorsun ya ne kadar teferruat o kadar sorun hah işte o muhabbet
benim ampül 10 numara abisi bana yetiyor
Gece gezmesinden geliyorum ark..lar Ya, köye gittim geldim. Böyle bişey olamaz ya. Ben bu güne kadar nerdeymişim. Çok tatlı bi far yükseklik ayarı yaptım. Kimseden kısalarda selektör yemiyorum. Kısalar güzel önümü aydınlatırken, uzunları açtığımda 80-100 metreye kadar zifir karanıkta önümü görüyorum. Muayeneden bile geçer gibime geliyor.
Vay balıkçılar vay 3,5 kilo balık tutsam ben 2 kişi valla baya abartırdım herhalde
Koraycım. ne zaman gelirsen gel beklerim, ben o kısa uzun işini bir an önce çözebilmek istiyorum. Selektör düğmesini devreye almasak ta olur önemi yok. Bana kısada kısa yansın uzunda uzun yeterli.
Veya sen zahmet etme, oralarda bizim bura gibi benzer konsept te bi ortam varsa ben geleyim. Ahmet te çatlasın patlasın Yarın gel istersen yine dağıtalım Ahmet i de al. Benim iş herhalde çok uzun sürmez iki motoruda hallederiz. Gerçi Ahmet in durumlar biraz karışıkmış sanırım mesajında okuduğuma göre.
Bu gün aklım eskiye gitti, kontağı açtım ve yola çıktım. farlar yanıyor sanıyorum. Önüme gelene gerektiğinde selektör düğmesi ile selektöre yapıyorum. Taib far anahtardan kapalı yanmıyor haberim yok. Ben selektör yapa yapa şöyle bi yarım saat gezim. Sonra bi ışıklarda durdum. Far anahtarına bi baktım. Yaw far kapalıymış. Alışcaz alışcaz, az kaldı
Benden önceki sahibi takmış sıkıntısı çıkmadı markası yada montajı da önemli o zaman. 6000 km dir kullanıyorum hep yanıyor
www.erkakurye.com
sevindim abi memnun kaldığına, o zman ahmet abinin motoru yaparken seninde depoyu söküp halledelim...
---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:35 ----------
hımmm anladım ..o zaman bu gemlikteki mehmet bu işi yapamadı..motorun göstergeler sıkıntı çıkardı..
kanka bak ethem abi bizim balıklara çok dedi bi akşam oda gelsin hep beraber takılalım bu sefer 5 kg yakalayalım
Yaw Koray' cım o iş için depoyu sökmek şart mı sadece uzun da uzun, kısada kısa yansın yeterli, selektör düğmesi önemli değil. depo yu sökmek demek, kafayı söktükten sonra daha sökmeye devam etmek demek Sol kütüklüğün (Kısa uzun anahtarının içinden) uçları bulamazmıyız ? Kütüklüğü söksek nasıl olur ? Veya o kalın kabloyu depo altına gitmeden, kütüklüğe daha yakın bi noktadan yarabiliriz gibime geliyor. Gerçi bu gözle hiç bakmadım. Yarın bi bakayım nasıl mı ? O sol kütüklükten çıkan kalın bi kablo var. Sanırım içi ince kablolarla dolu, o kabloyu yarıcaz değil mi ? Sanırım böyle. Eğer böyleyse ben o kabloya yarın o gözle bi bakayım nereden kolay yarılır ve çalışılır. Gerçi orayı yardıktan sonra sanırım selektörüde buluruz. Bu en son veya olmada olur.
Sen ne zaman geliyorum abi, dersen o zaman işi gücü bırakıcam. Bilgine
Aslında Y. Kaptan da da bu iş için uygun ortamlar bulunabilir diye düşünüyorum, yani ben geleyim sen zahmet etme. Ayak altı olmayan bi bloğun dibine konuşlanırız Ne zaman müsait olursan yani.
kanka sen takımları ayarla ama benim misina bitti bi makara misina almam lazım ondan sonra takım kuralım yani
ben bi çekmeye 8 tane çekmiştim atsana o resimleri kanka
abi sen bi yere dokunma , ben ona bi göz gezdireyim sonrada sana olması gereken alternatifleri söylerim.. sonra da işe koyuluruz.. aslında motorun kendi tesisatına zarar vermeden iş bitirdik.. ama bu şekilde istersen biraz kesip biçeceğiz .. sendeki ampul yuvasını atma sakın.. muaneye giderken takarız onu... ayrıca kütüklüktende bakarız..
Xenonsuz olmaz tabi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)