Dijital Hız Göstergesinin Sapıtması Hakkında Yardım
-
19 Haziran 2012, 23:58
cihaz kalem pil degilde CR2032 pille çalışıyor, elektronik alet arızasında ihtimal çok oldugundan sıkıntılı ama cihazın bisiklette sorun yaşatmayıp, çalışan motorun yanına geldiginde sapıtması sıkıntısının başka oldugunu gösteriyor. bakalım pek umudum yok ama umarım nedenini bulabilirim enazından kafamdan soru işareti kalkar
Reklamlar
-
20 Haziran 2012, 00:51
kablolu olsa yorum yapardım ama değilmiş...
The man who knows everything chooses to know nothing...
-
20 Haziran 2012, 09:37
bu durumda akla gelen bir test yöntemi de şu.Tamamen boş bir yolda yokuş aşağı motora bin,,motor çalışmaz halde iken cihazı dene,aynı sorunla karşılaşıp karşılaşmadığına bak.
motor çalışmadan ilerlediği halde sorun yoksa şu sonuca varabiliriz:
wireless şarj sisteminin yarattığı manyetik alandan etkileniyordur.
-
20 Haziran 2012, 12:19
savaskayan adlı üyeden alıntı
bu durumda akla gelen bir test yöntemi de şu.Tamamen boş bir yolda yokuş aşağı motora bin,,motor çalışmaz halde iken cihazı dene,aynı sorunla karşılaşıp karşılaşmadığına bak.
motor çalışmadan ilerlediği halde sorun yoksa şu sonuca varabiliriz:
wireless şarj sisteminin yarattığı manyetik alandan etkileniyordur.
benim bisiklette bu aletin kablolusundan var ve gayet memnunum. büyük bi olasılıkla wireless olduğu için bi sapıtma yapıyodur. bunu öğrenmek için de yukarda savaş abinin dediği gibi bi deneme yapılırsa sonuca ulaşılır diye düşünüyorum...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
20 Haziran 2012, 12:28
acaba jant büyüklüğü ve küçüklüğü etken edermi? sonuçta bisikletin jantıyla motosiklet jantı aynı boyda değil
bu kawasaki bir başka dostummm
-
20 Haziran 2012, 14:08
bY_aLp adlı üyeden alıntı
acaba jant büyüklüğü ve küçüklüğü etken edermi? sonuçta bisikletin jantıyla motosiklet jantı aynı boyda değil
jant çapı etki eder hatta lastiğin çapını ölçerek ilk baştaki menüye lastiğin çevre ölçüsünü girmelisin.buna benzer bi ürün bende kullandım ama pek sağlıklı hız göstermiyor 120 km hızdan sonrasını okumuyor ve okuduğu hız gerçek hızdan az,hız arttıkça sapma dahada artıyor ama en çok sewdiğim özelliği çalışma süresini kaydediyor saat olarak :D birde saatini kullanıyorum işte
-
24 Haziran 2012, 20:12
cihazı bir arkadaşıma hediye ettim kardeşinin bisikletine takması için
aletin ölçümünde bir sorun yok , motor çalışınca bir manyetik alandan etkileniyordu sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)