Öncelikle merhaba motorumun ilk bakımını yaptıracağım fakat kullanım kılavuzunda 10w-30 yağ istiyor ama bu numarada kaliteli bir markanın modeli bulunmamakta bu yağ numarası yerine 10w-40 kullansam bir problem olur mu?
Öncelikle merhaba motorumun ilk bakımını yaptıracağım fakat kullanım kılavuzunda 10w-30 yağ istiyor ama bu numarada kaliteli bir markanın modeli bulunmamakta bu yağ numarası yerine 10w-40 kullansam bir problem olur mu?
motor kitapcığında ne yazıyorsa onu kullan aksi halde 95 oktnla çalışan bir motora 110 oktanlı benzin alsanda o motordan performans artışı göremiyeceksindir
ben demiyorum uzaman tvde bir uzmanın yalancısıyım
tekerin düz bassın
Mustafa Kemal Atatürk
onu kullanmalıyım biliyorum ama kaliteli bir marka bulamıyorum benzinli arabalar için var motosiklet için yok yanlış bilmiyorum dimi araba ile motora farklı yağlar koyuluyor
şuan servislerdede 10 40 koyuyorlar. ben gts evoyu 28,000 km kullandım ve sürekli koyulan yağ 10 / 40 oldu .
10W-40 kullansanız olur hatta Shell Tam sentetik 4T 15W-50 kullansanız daha da güzel olur.
Bu arada 10 numara yağ ile 30 numara yağı karıştırsak 10W-30 olur mu beyler ?
Karıştırınca olmuyor 10w-40 yağ daha kalın ama sıcak iklimlerde performansı daha iyi bende sıcak bir yerde yaşıyorum onun için işini ehli birinin bilgisine ihtiyacım var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)