Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Çok acil konjektör sorunu

Motovento
    REKLAM ALANI
    artun17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150HS-HONDA CBR 125 2011
    Arkadaşlar az evel alarmı kendım sökeyim dedim mondial 150hs motorum alarm beynını fln soketlerinden çıkardım motoru tekrar çalıştırdığımda konjektörden ince ince duman ve koku gelmeye başladı motor stop etmedi alarmın soketini geri takınca neyse ki stop ettirebildim alarmı tekrar bağladım ve motoru tekrar çalıştırdım fakat yeniden konjektörden yanık kokusu ve duman çıkıor beyaz duman kablo yanığı gbi ne yapmalıyım servise gitmem gerek motoru bi şekilde hareket ettirmem gerekiyor aküyü söküp ayak marşıyla çalıştırıp gitsem konjektör devre dışı kalsa bu mumkun mudur yangın mangın çıkmasından korkuorum
    Artun K.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    konjektör yandıysa aküyü sökme akü en azından voltajı orantılar konjektör şimdi ya yüksek voltaj vericek motora yada hiç voltaj vermicek motor aküden beslenicek ya akün biter yolda kalırsın yada anpüller falan patlar yada kablolar yanar sen calıstır git motorcuya deiştirsin işte
    Motosiklet mucidi

Motosikleti
    usta çalışıtırım gidim zaten aku sorunum da vardı yolda patlar matlar yanarım die tırsıom o duman nereye kdr devam etcek pis bi yanık kokusu gelio konjektör uzerınden ztn
    Artun K.

gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    Alıntı artun17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta çalışıtırım gidim zaten aku sorunum da vardı yolda patlar matlar yanarım die tırsıom o duman nereye kdr devam etcek pis bi yanık kokusu gelio konjektör uzerınden ztn
    conjoktörün soketini çek
    akü ile veya manyeto ile gidebirsin tamirciye kadar

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    calısırken hala dumanmı gelio alla ala biyerde kısa devremi yaptın bak bütün söktügün kablolara eger calısırken duman geliyosa sök soketini konjektörün arkadasın dedigi gibi aküyle git yakın mesafeyse konjektör nie yansın biyerde kısa devre var
    Motosiklet mucidi

Motosikleti
    ustaya gittim konjektörün soketini söküp usta yeni konjektör taktı aşırı ısındı konjektör.alternatare fln bakcaktı bu gun belli olcak bi sorun var elektrik sisteminde.Bu arada konjektörün soketini de çıkarınca motor uçak gibi oldu
    Artun K.

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    kısa devre var kardeşim. konjektör soketini çıkar hemen bi tamirciye tabi elektrikten anlayanını bul mümkünse git. en iyi bi kaç kabloyla kurtarılır. en kötü konjektörün kavrulur yenilersin.
    What goes around, Comes back arround...

echtsasori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 / Keeway Superlight 150
    Ancak uyarmak isterim konjektör gidikse fazla gazlamadn kullan akün şişer. Sıvı aküyse bir yerinden çatlar ve akmaya başlar buda şasindeki boyayı kaldırır. Bilgin olsun.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)