Yarın bi servise gitmek farz oldu yaa onlarda kardeşim bi ampul değiştirirler onada işçilik isterler. Işin ucu yine para para[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Yarın bi servise gitmek farz oldu yaa onlarda kardeşim bi ampul değiştirirler onada işçilik isterler. Işin ucu yine para para[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Yaw herhangi bir tamirci bunu hemen anlar, illede servis gerekmez. Yakinda olsan hemen gelip bakardim. Cok basit bir kontrolu var.
Şase var gibi geldi bana.Konjektörden olsa gaz açınca daha güçlü yanardı.
Şase olduğundan emin olursan elektrik aksamını komple değiştir.Yoksa konjektördü beyindi aküydü derken fazlası cebinden çıkacak.
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
Aslında uzunda yapmıyor kısalarda yapıyor çok basitde olabilir.
Sökebiliyorsan far düğmesini söküp,düğmeye giren kabloları kontrol etsene bir.Şase yapmış olabilir.
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
Statörden olsaydı motor saat gibi çalışamazdı. Konjektörden olsa bile motor daha 3000 km.Bu kadar sürede konjektör arıza veriyorsa ya şase var yada ekstradan konjektöre yüklenen birşeyler var.
++
Uzunlar yanarken en ufak bir pırlama bile yok.Soketlerle alakalı sanki.
Uzunda yokmu sadece kisadami.
Eger oyleyse duy,dugme veya kablo baglantilarindan olabilir.
Yinede riske girmeyip konjektoru kontrol ettir. Sorun ampulle bile cozulse.
kısa far kablonda sıkıntı var. komplesine bakmak lazım.
Az önce sinyalleri falan açtım abim gaz verdi. Ben bütün ışıklara baktım kısa farlar hariç hiç birinde en ufak bi kırpma gidip gelme yok dediğim gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
Îlk sayfada ethemin dediği gibi ampuldenmi yoksa ya arkadaş.motorda bi sorun. oldumu uyaymiyorum rahatsız oluyorum sabah işi gücü bırakıp bu meseleyi halledicem..
Evet arkadaşlar neyseki konjektor falan değilmiş arıza ampuldenmiş ethem ustadimin dediği gibi ampulu değiştirdi servis oldu 3.5 tl osram
Yardımlarınız için çok sağolun arkadaşlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)