Motorumun Varyatör Kayışını Değiştirdim Fakat Motorum Çalışmıyor
Reklamlar
-
03 Haziran 2012, 14:26
Motorumun Kayışı Yolda Giderken Koptu Motor Çalısıyordu Fakat Arka Lastik Dönmüyordu Varyatörü Açtım Ve Kayışın Koptugunu Farkettim Kayış Aldım Taktırdım Fakat Motorum Çalışmıyor Kayış Yokken Çalısıyordu Şuan Neden Çalısmıyor Anlayamadım Ayak Marşıyla Denedim Yine Çalısmıyor Marş Dişlisi İleri Gitmiyor İlk Haraket Olmuyor Karbüratörümüde Yeni Değiştirdim Acaba Sorun Nedir Bi Yardımcı Olun Lütfen Motor Mondial 50tt
Alem Duruşuma,Kızlar Vuruşuma Hasta
Reklamlar
-
03 Haziran 2012, 14:56
İlk taktırdığında sorunsuz çalıştımı.? Taktırdığın yere geri götür bir şeyleri yalnış takmışlar.Tekrar açıp kontrol etsin.
Ayak marşınıda zorlama başka parçalara zarar verme
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
-
03 Haziran 2012, 14:58
İlk Taktıgımda Çalışmadı Çalısıp Gibi Oldu Bi Kaç Kere Söndü Tekrardan Dogru Takılmış Sanırım Ama Marş Rublesimi Dişlisimi Ne İleri Gitmesi Gerekirken Gitmiyor Önceden Gidiyordu
-
03 Haziran 2012, 16:02
sorun ne tam olarak anlayamadım. marşa basınca ne oluyor. marş motorumu dönmüyor. yoksa dönüyor gibi olup duruyormu.
ayak marşı hiçmi kımıldamıyor. öyle ise yanlış takılmış olabilir.
-
03 Haziran 2012, 16:23
Marş Motoru Dönüyor Dislisini Çeviriyor Marş Rublesinide Çeviriyor Fakat Ruble Öne Çıkması Gerekirken Çıkmıyor Oldugu Yerde Dönüyor Ayak Marşıda Kımıldıyor Fakat Motor Çalıscak Gibi Oluyor Egzoztan Duman Çıkıyor Ama Çalısmıyor
-
03 Haziran 2012, 16:43
iki farklı sorun var yani. ikisinin aynı anda olması garip. rublenin öne çıkmadığını nasıl anladın peki.
bence sorun buralarda değil, çok basit biryerde.
-
03 Haziran 2012, 17:40
-
03 Haziran 2012, 18:28
böyle bir varyatör şekli ilk kez görüyorum. o dişli normalde ileri geri gidiyormuyduki. bana pek hareketli gibi gelmedi. yanlış monte edilmiş olmasın.
-
03 Haziran 2012, 18:47
Normalde Gidiyor Usta Kayışı Takmadan Önce Motor Çalısıyordu Kayış Takıldı Şimdi Çalısmıyor :/ Arasına Para Sıkışmış Galiba
---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:34 ----------
Bu Şekilde Olması Lazım Fakat Olmuyor Akü Bitti Artık Deneye Deneye Ayak Marşıylada Çalısmıyor
http://imageshack.us/photo/my-images/824/1001005j.jpg/
-
03 Haziran 2012, 19:03
o gösterdiğin yer dişliye denk geliyomu yani, yani ön varyatör de dönüyormu? dönüyor ise sorun başka yerde.
-
03 Haziran 2012, 19:10
Gösterdigim Dişli Dönüyor Varyatör Dönmüyor Denk Gelmiyor Usta
-
03 Haziran 2012, 19:21
fotoda denk geliyor demişsinde.
içinde yay olan parça kayış değişiminde söküldü ise onu geri takamamış olabilir. dediğin gibi o parça ileri geri oynuyorsa anca yay sayesinde oynar, o yay da klasik ayak marşlarındaki gibi ise takmasıda zordur. takmaya üşenip bırakmış olabilir. sonuç olarak varyatör değişiminden sonra oldu ise zaten ustanın tekrar yapması gerekir.
aslında videosunu çekip koysaydın daha iyi yardımcı olabilirdim.
-
03 Haziran 2012, 19:27
Tek Başıma Oldugum İçin Çekemedim Usta Yardımın İçin Saol Yinede
-
03 Haziran 2012, 20:00
depoda benzin varmı
-
03 Haziran 2012, 20:05
-
03 Haziran 2012, 20:13
Süper Moderatör
O kayış çok gergin durmuyor mu?
Durduğu yerde çalışmıyorken boşta ve gevşek olması gerekmiyor mu?
8-9 yıl olmuştur bir scooter varyatörü açıp kurcamayalı ama sanırım sorun kayışın çok gergin olmasından.
Marş motorunun gücü o sıkılıktaki kayışı ve varyatörü çevirmeye yetmiyor olabilir mi?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
04 Haziran 2012, 03:32
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
O kayış çok gergin durmuyor mu?
Durduğu yerde çalışmıyorken boşta ve gevşek olması gerekmiyor mu?
8-9 yıl olmuştur bir scooter varyatörü açıp kurcamayalı ama sanırım sorun kayışın çok gergin olmasından.
Marş motorunun gücü o sıkılıktaki kayışı ve varyatörü çevirmeye yetmiyor olabilir mi?
bakmakla görmek arasındaki fark
hakkaten kayış bir garip, stop eden motorda öyle durmaması gerekiyor.
-
04 Haziran 2012, 17:47
Kayıştan Dolayımı Aga 669x18x30 Önceki Kayısla Aynı Ölçü
-
04 Haziran 2012, 18:05
Bende ayak marşını fazla zorladım galiba start almıyor, tamirci gözüktü gene uf paso masraf çıkartıyo bana :(
-
04 Haziran 2012, 18:57
Mondialyedekparca.com'dan baktım kayışın ölçüsü doğruda.Sen niye kim yaptıysa ona götürmüyorsun ki motorunu.Bir şeye zarar vereceksin onların hatasıda senin başına patlıcak.
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)