Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kanuni hussar egzoz patlatıyor

Motovento
    REKLAM ALANI
    NostaljiASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 125t nostalji
    Merhaba geçen ay motorumu satıp kanuni hussar aldım 2004 model 12 bin km'de çok temiz kullanılmış, motor sesinden başka ses gelmiyordu fakat motor aldığımda 70 i geçemiyor ve 70 e geldiğinde kendini yavaşlatıyor gaz yemiyordu hava filtresi ve bujiyi değiştikten sonra 90 a kadar çıkabildim ama sorun 90 a çıkınca olmaya başlamıştı 1 hafta bu şekilde kullandım ama dün gece eve gelirken gine 70 i geçemiyor zorlayıncada egzoz patlıyor sorun nedir lütfen yardım edin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    karburatör hava ayarı, sübap ayarı,karburatör borularında yırtık, hava filtresi girişi tıkanması, karburatörde pislik, pis benzin, eksik yada çok eskimiş yağ, segmanların deforme olması eskimesi, sübapların eskimesi(ne kadar ayar yaparsan yap, sübaplar kaçırıyosa, yamulmuş,eskimiş,ufalmışsa işe yaramaz) elektrik tesisatı,kaçak vs.buji kablosu,piposu vs vs vs. Aklıma gelen bunlar . Bunların kontrolünü yap veya yaptır.

Motosikleti
    asya 125t nostalji
    Çok sağol yağı yeni koydum eksilme yok ama hava filtresinin hortumunda delik var ondan olabilir mi

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    delik büyüklüğü ne? Deliği bırak, ben 96 titanı 2 ci el ilk aldığımda 2002 de rampada tekleme,düşük devirde tekleme, eksozda patlama yapıyordu. Karburatör ve hava filtresi arasındakı hortumda çatlak vardı. Değiştirdim düzeldi. Hava hortumunu hemen değiştir veya içine hava almıcak bişeyle sar. Elektrik bandı, şamriyel vs. Deneme yap ve hemen yaz bura sonuçları. Düzelmezse yukarda yazdım zaten bakılacakları.

Motosikleti
    asya 125t nostalji
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    delik büyüklüğü ne? Deliği bırak, ben 96 titanı 2 ci el ilk aldığımda 2002 de rampada tekleme,düşük devirde tekleme, eksozda patlama yapıyordu. Karburatör ve hava filtresi arasındakı hortumda çatlak vardı. Değiştirdim düzeldi. Hava hortumunu hemen değiştir veya içine hava almıcak bişeyle sar. Elektrik bandı, şamriyel vs. Deneme yap ve hemen yaz bura sonuçları. Düzelmezse yukarda yazdım zaten bakılacakları.
    1 cm kadar sarılacak yerde değil hortumla hava filtresinin birleştiği noktada pazartesi ilk işim değiştirmek yarın açık yer olucağını sanmıyorum

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bi değiştir düzelmezse gene yaz.

Motosikleti
    asya 125t nostalji
    bi değiştir düzelmezse gene yaz.
    Bugün değiştirdim ama düzelmedi motora bakınırken siyah duman attığını gördüm büyük ihtimal hava ayarı gerek

10SuzAsLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar-200NS
    katalüzor varsa ondan da yapıyor diye duymuştum iptal edince düzeliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum .
    Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ozaman öteki yazdıklarıma bi bak.

Motosikleti
    asya 125t nostalji
    Herkese çok teşekkürler sorun buji piposundaymış benim usta farklı bi pipo takmış gevşeyince öyle yapıyormuş pipoyu değiştirdi sorun kalmadı

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    karburatör hava ayarı, sübap ayarı,karburatör borularında yırtık, hava filtresi girişi tıkanması, karburatörde pislik, pis benzin, eksik yada çok eskimiş yağ, segmanların deforme olması eskimesi, sübapların eskimesi(ne kadar ayar yaparsan yap, sübaplar kaçırıyosa, yamulmuş,eskimiş,ufalmışsa işe yaramaz) elektrik tesisatı,kaçak vs.(buji kablosu,piposu) vs vs vs. Aklıma gelen bunlar . Bunların kontrolünü yap veya yaptır.
    burda yazmıştım zaten geçmiş olsun.

Motosikleti
    asya 125t nostalji
    sağol .....

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)