Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Kanuni chopperlar ?

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    ‡izim, fotograf, sinema, iletiŸim tasarm, zevk
    ikinci el chopper astan elemanlarin hiçbiri kanuniyi önermiyor ve sebep sorduğumda mantikli açıklamalar getirmiyorlar. mesela bitanesi teneke gibi dedi...
    bir de tüketici gazetesine baktımki herkes 2 aylik vs yeni kanuni chopperlarini satmaya çalışıyor.
    bilen biri varsa nasıl bir motor olduğunu bu kanuni chopper in bana anlatsin. almak istiyorum ama bilerek aliyim diyorum... shadow'a faln yetmiyor param...
    kuŸlar gibi...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    2. el yamaha virago 535 al aynı paraya ortalama 5-5,5 arası bulursun belki daha uygun bir fiyata ayrıca motor 44 beygir ve kendini gösteriyor
    ve dediğin gibi kim aldıysa sorduğum iyi demiyor
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    Do§a,balk‡lk,bisiklet,camping,cep telefonlar,k”pekler
    abi bir başlı daha var..ben sormuştum kanuni 250cc diye orayada bak iyi kötü eleştiriler ordada var...bende düşünüyordum.ama biraz daha kasıp japan düşünüyorum...Motor ucuz,parçalar ucuz ama masraf yenilemesibayağ çok...diyolar :D bende bir virago düşünüyorum.o da kanuni gibiküçükbir chopper ama güzel :D
    Hoba hopa hipkrones!NO woman no cry! :P

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    abi en 500 de güsel bi makina. kaçpara bunlarun düşük modelleri. ya ayrıca şöle düşük model az haşat olmuş bi racing alabilirim galiba. şöle resim ve fiyat olan bir-iki katalog koysanıza bi zamet buraya da race kardeşiniz baksın....
    racing racing ve racing.............

Motosikleti
    ‡izim, fotograf, sinema, iletiŸim tasarm, zevk
    6 saattir faln nette kusasıya bi araştırdım. okudum bol bol.. virago güzel hoş hakkaten... virago 250 mi alsam acaba 1. el diyorum... 93 model virago 250 buldum 3.5milyar civarındalar. bi de hiç bilmiyorum tanıdıkta yok 2. el alirim sonra elimde yüzümde patlar alet... masraf çıkarır dünya kadar?...
    beynim yoruldu benim.
    kuŸlar gibi...

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    walla jandarma 2. el dediğin gibi zor bi olay ama nasıl zor sazan gibi atlamıyacan araştıracaksın ve benim tercihim her zaman güvenilir bir usta ve çevre
    ERASER WİLL COME BACK

onur_NX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 150 - CBF 500 - Fazer 600 - R25 - TNT 250
    bencedee yabancı marka bi chopper al.. bende seyhan 150c var.. motor fena degil iste gidiyo ama cabuk masraf cıkarıyoo..
    No FeaR NeveR

JetAime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorsiklet, Seyahat, Bilgisayar
    Hocam anlamadım gitti bu işi.. Herkes bok atıyor Kanuniye ama bir kişi bile nedenini söyleyemiyor. Satanlarda sadece motor zayıf yada kasa olarak küçük olduğu için satıyordur..
    Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”

Sinan Atasoy

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    al ben sana söyliim seyhan 250lerde yolda giderken ön balata düşüyo. merkez komple dağıtıyo kendini.250clerin ortak hastalığı.ayrıca servise gidip bi tane cgl 125 vardı fiyatını sorujaktım. çevreye baktığımda 2 tane 150 c gördüm ikisininde ön çatalları sökülmüş öyle beklioardı. yorum sizin...
    racing racing ve racing.............

sahibinden.com sitesindeki 2004 model 250c'lerin çokluğundan ve düşük fiyatlarından bile bu motor hakkında şüpheye düşmek gayet haklı olur.

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Virago 250 zaten 9.800 değil mi? Shadow'a nasıl paran yetmiyor anlamadım
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla bu formda choppery diye bir arkadaş vardı alıcam alıcam dedi en sonunda aldı kanuniyi o gün bugündür haber alamıyoruz kesin yolda kaldı

Hakikaten nolduu elemana
    Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...

elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim erkek arkadaşımda var 250 kanuni.ona da çok şeyler söylediler almadan önce , epey kötülediler.Sonunda dayanamadı aldı.6 aydır bir problemi yok ciddi.İlk başta biraz fazla yakıyordu ama.Bir iki servise götürdü sonra düzeldi.Motorun açılması gerekiyormuş.Birde çamukluğunu kırmıştı düşürüp.Onu da 1 günde değiştirdiler.Sanırım parça sorunu yok.Şuan motoru 4800km.de.Siz herkese kulak asmayın o yüzden

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    SON KARAR SENİNDİR.İÇİNDE KALACAĞINA DENE VE GÖR.ZOR SATILAN BİR MOTOR DEĞİL.BİR KESİM MEMNUN BİR KESİM MEMNUN DEĞİL.

Patronum sırf zevk icin alıp binmemis bir köşeye bırakmıştı ara sıra bir bahane bulup test ediyordum.Tecrübelerime dayanarak Artıları ve eksileriyle sıralayim.250 CC'lik bir motosikletten alman gereken performans eksik + Henüz test edilmemiş bir motosiklet olduğu için ilk başta çıkaracağı sorunlar can sıkabilir + Üzerindeki stickerlar cıkaralıp güzel bir airbrush ustası ile anlaşılıp güzel bir airbrush calısması yapıldıgında motosikleti tanımak imkansız + Sundugu performansa ve parca kalitesine göre kanaatimde fiyatı fazla + Ayrıca çok fazla ikinci el ilan sitesinde ve motosikletçide elden çıkarılmaya calıstıgı icin cok kötü izlenim bıraktı bu sebeple alındıktan sonra 2.el piyasası oldukca düsege ve elden cıkarma islerimlerinde cok zarar ettirecege benzer+Yedek parça cok kolay ve ucuz yollu temin edilebiliyor...

Sanırım daha çok kötü izlenim aktardım ama mümkün oldugunca objektif olmaya calıstım.Yararı olursa ne mutlu bana.

Choppery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KUBA STR 250
    Evet ben choppery arkadaşlar ve bu motoru tavsiye edenlerden biriyim.
    Yalnız bir durumu açıklığa getireyim. Kanuni ye çok yakın bir kaynaktan ; Yeni bir chopper model çıkaracaklarını duydum tek silindirmiş 250 lik miş 21 beygir miş falan istersen biraz daha bekle ama bunun görüntüsü ve cakası olurmu bilemem tabii.
    Dragstar 650 Classic
    Süper Fırsat 5" gps bluetooth fm transmitter 2gb sd kart full harita tr sadece 215 tl . Fırsatı kaçırma!

A_T_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor,seyahat,sinema,resim,mzik..........
    rkadaşlar ,3 ay önce Kanuni Chooper aldım.İlk motorum,hem küçük,hem ucuz hem de şık olduğu için onu seçtim.Gidonunu ve çatalını yükselttirdim,daha şık oldu Yalnız ben buna rüzgarlık yaptırmak istiyorum ama nerden bulacağımı ve yaptıracağımı araştırdım ama bulamadım.Bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen. İsteyene motorumun modifiyeli fotosunu yollayabilirim.... [img][/img]

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    İsteyene değil at bakalım buraya

JetAime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorsiklet, Seyahat, Bilgisayar
    Bencede atla deve değil alacak olan alsın denesin zararı milyarlar olmaz..
    Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”

Sinan Atasoy

A_T_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor,seyahat,sinema,resim,mzik..........
    Ben bu forum sayfalarında yeniyim,fotografı buraya nasıl koyacağımı bilmiyorum

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler