Buji yuvasından yağ koymak
Reklamlar
-
Arkadaşlar adam buji değişiminde buji yuvasından yağ koydu. makineyi toparlayıp çalıştırdı, sonuç ortalık toz duman. burada amaç ne anlamadım.
Reklamlar
-
bizi motor yapılan arabalarda bu yöntemi uyguluyoruz.... ben motorlardada uyguluyorum..sıfır piston silindirde ilk aşınmayı ilk zedelenmeyi minimum a indirmektir amaç...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Haziran 2012, 16:13
arkadaşım motor yapılırsa bunu uygularlar amma buda yalnış çünkü motor yapılırken zaten piston sekmanları yağlıyarak toplanırki bu ilk çalıştırmada ki sürtünmeyi minimuma indirmek içindir yoksa motor yapılırken sen kuru pistonu silindire oturtunmu buji yerinden koyduğun yağ pistonu sekmanı yağlamadan motor bunu dışarıya atar zaten bunun bir anlamı yok
-
04 Haziran 2012, 16:30
Gereksiz bi hareket olmus. Ne dusunerek yaptigini bende merak ettim.
-
04 Haziran 2012, 16:52
Buji yuvasından değil,karbüratör hava filtresinin girişlerinden koyuyor.Ayrıca koyduğu madde yağ değil,karbüratör kelebeklerinin temizlemesinde kullanılan bir madde.Bu işlem karbüratörü sökmeden temizleyebilmek için yapılıyor.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
-
04 Haziran 2012, 19:41
saykem adlı üyeden alıntı
Buji yuvasından değil,karbüratör hava filtresinin girişlerinden koyuyor.Ayrıca koyduğu madde yağ değil,karbüratör kelebeklerinin temizlemesinde kullanılan bir madde.Bu işlem karbüratörü sökmeden temizleyebilmek için yapılıyor.
doğru (: dikkat etmemişim.
-
04 Haziran 2012, 21:33
buji yuvası değil orası, yağlı buji ateşleme yapmaz, o koyduğu yağ değil, ama ne yaptığını da anlamış değilim
saykem adlı üyeden alıntı
demekki neymiş, okumadan yorum yapmayacakmışız
-
04 Haziran 2012, 22:04
Kocaeli İl Temsilcisi
hay allah bende buji yatakları ne kadar değişmiş diye aklımdan geçirdim , bujiler ateşliyor , kelebekler yüksek voltaj, akımı yanma odasına yolluyor , yanma odasındaki yakıt , çayını kahvesini içiyor , biraz yürüyüş yapıyor , sonra ne oluyor ???
motorcu arkadaşlardan cevap bekleniyor
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
04 Haziran 2012, 22:09
GGÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
04 Haziran 2012, 22:20
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
hay allah bende buji yatakları ne kadar değişmiş diye aklımdan geçirdim , bujiler ateşliyor , kelebekler yüksek voltaj, akımı yanma odasına yolluyor , yanma odasındaki yakıt , çayını kahvesini içiyor , biraz yürüyüş yapıyor , sonra ne oluyor ???
motorcu arkadaşlardan cevap bekleniyor
vidyoyu izlemeden yorum yapmış olabilirler belki.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)