Karbüratörden (Kei Hin) Benzin Akması ve Tamir Çalışması.
-
Reklamlar
-
yama randuman vermez..yama olsa bile yama sebebi ile esnekliğini kaybedeceği için düzgün çalışmaz..gidip yenisini almak lazım mümkünse orijinal alınız..iğnesi üzerinde satılmayabiliyor eski iğneyi takabilirsiniz..yırtık ve delik çekişi ve gaz yemeyi de etkiler..japon yedek parça satanların hepsine tek tek sormak lazım..biraz mesakkatli olacak bulmak..
-
sadece karbüratör temizleyen tamircilerde bazı parçalar bulunuyor ben zamanında ford granada ya aradım diyafram tabi yok başka aracın diyaframını taktı usta çapı aynı fakat mili farklı yerinden söküp bizim mile uydurdu çokta güzel oldu
-
benim motorumda keihin cvk karburator kullanıyor honda cmx
defalarca sokup taktıgım ıcın artan parcalar konusunda yardımcı olabılırım
contaları bulmak'mı? vakum contaları 50$ + naklıye ebay.com'da bulabılırsın
yakın bır rakam'a ıkıncı el(cıkma karburator alabılırsın yedek'te durur)bende sılıvrıdeyım
ınternet'ten servıs kıtapcıgınada bakabılırsın[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------
-
ben o parçayı japonla yapıştırmıştım, yaklaşık 20bin kmdir kullanıyorum, hiçbir sorun yok.
-
Parçayı Z-Moto dan sordum 420 tl dediler. Fiyat normalmi sizce. Kilometre teline 100 tl demişlerdi geçenlerde. Z-Moto müşteriyi ne gözle görüyor merak ediyorum. İş yerinde kuruduğunda sertleşmeyen silikon bir madde var. Onunla yama yaptım kuruma süresi 1 gün gibi. Sanırım iyi bir şey oldu. Akşam karbüratörü yerine taktım ama tam toparlayamadım yarım duruyor bittiğinde sonuçlarını yazarım.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:09 ----------
greyhorse adlı üyeden alıntı
benim motorumda keihin cvk karburator kullanıyor honda cmx
defalarca sokup taktıgım ıcın artan parcalar konusunda yardımcı olabılırım
contaları bulmak'mı? vakum contaları 50$ + naklıye ebay.com'da bulabılırsın
yakın bır rakam'a ıkıncı el(cıkma karburator alabılırsın yedek'te durur)bende sılıvrıdeyım
ınternet'ten servıs kıtapcıgınada bakabılırsın[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------
http://2.bp.blogspot.com/_TsstH_ZksZ...rb_diagram.jpg
İnternetten indirdiğim kitapçık var. sen burada resmi ekleyene kadar aklıma gelmemişti. Çok faydası oldu teşekkürler.
-
Karbüratörü topladım fakat motoru bir türlü çalıştıramadım. Sök tak derken şamandırayı da kırmışım. Sonuç hüsran oldu malesef. Motoru B.çekmecede MotoStop a götürdüm. Şamandıra ve diyaframı bulursak bakıcaz artık.
-
tanertc adlı üyeden alıntı
Karbüratörü topladım fakat motoru bir türlü çalıştıramadım. Sök tak derken şamandırayı da kırmışım. Sonuç hüsran oldu malesef. Motoru B.çekmecede MotoStop a götürdüm. Şamandıra ve diyaframı bulursak bakıcaz artık.
ben de oleyyy yehu çalıştı sorun yok diyeceksiniz sandım...
geçmiş olsun abicim yaa...ilk motorumda bende kendim uğraşarak bayagı bir masraf çıkarmıstım...
aynı karbüratör benzin kaçagı vardı...şamandıra taşırıyordu...
neyse saglık olsun abicim...öğrenmiş oldunuz...bir daha arızalanırsa...tamirciye gerek kalmaz...
-
17 Haziran 2012, 23:27
Sorunu hallettik. Kendim beceremedim malesef. Karbürator diyafram, şamandıra değişti. Ayrıyetten konjektör sargı vs. değiştirdik.
http://www.youtube.com/watch?v=lcemvemotRM
-
18 Haziran 2012, 03:27
bu sene o lanet diyaframların yırtılma sorun verme senesi Taner çok geçmiş olsun Kendi motorumu gördüm birden ( ape hanger forever ) Maşallah Kazasız belasız bundan sonra.
Ha bu arada ben daha açmadım tekrar diyafram için geçici olarak yerleştirdim bazıları 480 diyorlar bazıları 40**50 lira bu kadar pahalı bişey mi yahu ..Arkadaşlar ebay dan aldığım şey gelene kadar ben genelde çözümü üretiyorum keza ebay da sadece bir dükkan vl800 diyaframı satıyor.?
-
18 Haziran 2012, 03:39
sökme ve bakım olayına girişmen güzel olmuş. işallah gerekli parçayı bulurda ağız tadı ile toplarsın. şamandırayı çıraktan uzak utmalıydın sanırım şamandırayı çırak dişledi. paylaşım için teşekürler.
-
02 Temmuz 2012, 18:13
Bende de aynı sorun oldu motor yatarsa böyle sorun oluyormuş ustam öyle dedi . Isteyene gönderirim tabi elinde varsa eray DÜZCELI
-
04 Temmuz 2012, 14:11
benımde 100 luk bır motoran mtr 100 profılımdekı motor var bendede buna benzer bır sorun var benzın akmıyor ama şöle bı sorunum var hava fıltresı taktıgımda fıltde sankı benzıne batırılıp cıkartılmıs sekle gelıyor yol katettıkden sonra bı ümit faydası olur dıe sımdı dagıttım motorumu ve karburatorunu parcaladım suan benzıne yatırdım bırde benım karburotorum acayıp bısı yaa bana bu mobılet pejo karburatorlerıne andıran bı karburator gıbı geldı gercı çin malı normaldır dıe dusunuorum sımdı bu yaptıgım ısın bı yararı olurmu ıszce gazda kesıordu arada karburatorden gaz verınce yada seyır halınde gıderken tahmını 80-90 km/H karburatorden fıck fıck dıe ssesler duyuyorum sebeblerı nedır acaba yenı bı karburator degısımı ıle cozebılırmıyım?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)