hayatımda ilk defa motor almadım ama ninjaya yeni öğrendim sayılır 2.500 km olmuş, vay anasını bayağı da olmuş ha
hayatımda ilk defa motor almadım ama ninjaya yeni öğrendim sayılır 2.500 km olmuş, vay anasını bayağı da olmuş ha
patron pire için yorgan yakmamış mısın ya=) neyse herşeyde hayır vardır YBR güzel motor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
ben de fark ettim hyo derdi ne arkadaşın ama dediğin gibi oluyor galiba bi acı var gibi...
Arkadaşlar tekrar merhabalar, öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim... Malesef motor hala yapılamadı ama motorda şöyle bir hatta iki sorun olduğunu gördük.
1. Üstteki bujiyi komple sökünce motor tek marşta çalışıyor, ama bujiyi yerine takınca motor istediğin kadar marşa bas çalışmıyor.
2. Karbüratörde ise şöyle bir sıkıntı var, ön taraftaki göz benzini içeri çekerken, arka taraftaki göz ise benzini dışarı püskürtüyor.
Motorun arızasının bunlar olduğunu bulduk, ancak neden dolayı böyle yaptığını bulamadık. Daha önce başına gelmiş yada konuyla ilgili bir fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)