Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hyosung GT 250R Motor Hızlanmıyor

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    ninja 250
    hayatımda ilk defa motor almadım ama ninjaya yeni öğrendim sayılır 2.500 km olmuş, vay anasını bayağı da olmuş ha

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    leon99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R-İnazuma-Mt25-Fazer8
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben sırf bu yüzden ybr aldım

patron pire için yorgan yakmamış mısın ya=) neyse herşeyde hayır vardır YBR güzel motor...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boşver alper kaile alınacak birisi değil tüm hyo başlıklarına aynı yorumu yapıyor hayatında ilk defa motor almış oda ninja250 daha kullanmayı yeni öğrenmiş yaşıda belli hayli ufak belli kuyruk acısı var ama çözemedim herhalde hayalindeki motor hyoymuş ama gitmiş ninja almış

ben de fark ettim hyo derdi ne arkadaşın ama dediğin gibi oluyor galiba bi acı var gibi...

Motosikleti
    HYOSUNG GT 250R
    Arkadaşlar tekrar merhabalar, öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim... Malesef motor hala yapılamadı ama motorda şöyle bir hatta iki sorun olduğunu gördük.

1. Üstteki bujiyi komple sökünce motor tek marşta çalışıyor, ama bujiyi yerine takınca motor istediğin kadar marşa bas çalışmıyor.
    2. Karbüratörde ise şöyle bir sıkıntı var, ön taraftaki göz benzini içeri çekerken, arka taraftaki göz ise benzini dışarı püskürtüyor.

Motorun arızasının bunlar olduğunu bulduk, ancak neden dolayı böyle yaptığını bulamadık. Daha önce başına gelmiş yada konuyla ilgili bir fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)