Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ses ve Koku

Motovento
    REKLAM ALANI

Arkadaşlar merhabalar,
    aranıza yeni katıldım.tecrübeli arkadaşlara 2 sorum olucak.forumda biraz araştırdım fakat bulamadım...
    2012 model cbf 150 aldım 0 olarak. şu anda 230 km deyim.. motoru durdurduktan sonra motordan bir koku geliyor,(yağ seviyesi falan normal) yeni motorlarda bu doğalmıdır,
    sürekli bi korku var içimde acaba bir yeri mi yakıyoruz zorlayıp diye düşünüyorum sürekli.
    bir de arka frene bastığımda tak tak tak diye bir ses geliyo arka jantın tam ortasından, bunun sebebi ne olabilir acaba,
    yardımcı olabilirseniz sevinirim...
    Hayatta risk almadan yaşıyorsan, hayatı dışarıdan izliyorsun demektir...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    quezzap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM 250
    Koku gayet normal. Endişelenme. Arkadan ses işine gelince servis e göster. Sonuçta 2012 model almışsın. Garanti kapsamında hallederler bi problem varsa.
    Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    koku normal...
    ses yok olsun dersen arka jantını (göbeği oval olduğu için) değiştirmen gerekecek..çok kişi bu sorunu yaşadı..servisi zorla garantiden kontrollü (oval dönmeyen) bir jant ile değiştirsinler....
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hacı al işte. Arka kampanadan gelen ses cbf nin kronik sorunu garantiden mutlaka yaptır. Koku olayına gelince sıfır bi motor alınca o koku gelmezse asıl sorun ondadır. Daha önce binilmiş demektir. O koku motorun çok ısınan taze boyalarından ve contalardan gelir. Zamanla geçer. Orda problem Yok.

aman neyse bu koku olayı gerçekten moralimi düzeltti, ama şimdid de şu kampana işi bozdu beni bak.. durup dururken şimdi git servise yaptır..belki saçma bir soru olabilir ama hemen yapıp veriryolarmı yoksa motoru bırakıcazmı oraya bir gün falan
    Hayatta risk almadan yaşıyorsan, hayatı dışarıdan izliyorsun demektir...

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    benim hic cbf m olmadığı için bilemem. Parça varsa ellerinde hemen yaparlar. Yoksa 1 ay süre içinde sorunu gidermeleri için süresi var. Sen başvurduktan sonra. 1 ayı geçerse tüketici haklarına şikayet etme şansın var. Mecbur yapacaklar. Er veya geç.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)