Arkadaşlar konu başlığı varmı bilmiyorum,bulamadım.vibrasyonuın sebebi nedir? ve bunu azaltma yada ortadan kaldırma imkanı varmıdır? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar konu başlığı varmı bilmiyorum,bulamadım.vibrasyonuın sebebi nedir? ve bunu azaltma yada ortadan kaldırma imkanı varmıdır? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
motor ne? Ön dişli 1 diş büyütülür veya motor satılır, balansörlü bı motor alınır.
krank en büyük sebebi...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Asya Ghost kullanan var mıydı ya? Burda Evkur'da görüyorum arada, görüntü güzel de nasıl memnun musun? Vibrasyon mu var?
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Genellikle motosikletin memleketinden kaynaklanıyor.
Yemekte salça, kadında kalça, çinlide de vibrasyon.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
cift silindir ayri ayri mi inip kalkiyor bu motorda yoksa ikisi bir tek silindir gibi mi calisiyor? Bunun etkisi buyuktur cunku.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
motor görüntü olarak çok güzel,tasarımcısı bir america'lı.ihtişamlı.ama biraz titreşim var sanırım.yakıını tam kontrol edemedim.sonuç itibariyle benim ilk motorum.
Oğuz yılmaz bile değiş '' Ne kadar sallarsan sallada benim olacan sonunda'' diye sen ne kadar dişli büyütür, plastik kaukçuk ile desteklesende yine vibratasyonun alası yine olur yine olur
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Harley davidson'larda bile titreşim var siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)