Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

SUZIKI gsx-r 600 srad

REKLAM ALANI

merhaba arkadaşlar 1998 model gsx-r 600 model bir motor var fakat KRANK SARMIŞ DURUMDADIR. YATAK + KRANK + KOL alınması gerekiyor. bu haliyle 3bin tl kranklarla beraber 4300 civarı tutuyor sizce almalıyımıyım yatak+krank+kol fiyatı tam olrak ne kadardır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    tamircimisin?
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Alıntı sezer aykaç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamircimisin?
    hayır aksine hiç anlamam motordan

Motosikleti
    tamirci degilsin ve arızalı eski bir motor alıp kanser olmak mı istiyorsun.

akıllı işi degildir eski model 4 silindir almak. hele sorunluysa sakın bulaşma.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

tamirci degilsin ve arızalı eski bir motor alıp kanser olmak mı istiyorsun.

akıllı işi degildir eski model 4 silindir almak. hele sorunluysa sakın bulaşma.
    yapma yav tamda heveslenmiştim. peki o dediğim arıza kaça mâl olur bana

Motosikleti
    faruk kardeşim sen msjı alamadın galiba.

bu tarz motosikletlerin motor blogunu açmak için mekanik işcilik 1000-1500 liradır. yedek parçaları hayal bile edemeyecegin kadar pahalıdır. birde eski makinanın yedek parçasını sıfır olarak temin etmek çok zordur. çıkma parça belki bulursun ama onlarda ucuz degildir.

maddi imkanların elvermiyorsa bu tarz motorlara hiç heves etme. bütçene uygun alabilecegin en modelli ve mantıklı motosikletlerden birini al hem tecrübe kazan hemde kendine hedef koy ve para biriktir düzgün bişeler al.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

faruk kardeşim sen msjı alamadın galiba.

bu tarz motosikletlerin motor blogunu açmak için mekanik işcilik 1000-1500 liradır. yedek parçaları hayal bile edemeyecegin kadar pahalıdır. birde eski makinanın yedek parçasını sıfır olarak temin etmek çok zordur. çıkma parça belki bulursun ama onlarda ucuz degildir.

maddi imkanların elvermiyorsa bu tarz motorlara hiç heves etme. bütçene uygun alabilecegin en modelli ve mantıklı motosikletlerden birini al hem tecrübe kazan hemde kendine hedef koy ve para biriktir düzgün bişeler al.
    anladım vazgeçtim hocam haklısın peki max 3bin tlye ne alablrm hyoosong gt250r kubanın 250likleri fln var benim istedigim büyük kasa görüntü olacak ve birazda ses ma hyosonga param yetmiyo taksitli fln alabilsem keşke

Motosikleti
    Alıntı faruksh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anladım vazgeçtim hocam haklısın peki max 3bin tlye ne alablrm hyoosong gt250r kubanın 250likleri fln var benim istedigim büyük kasa görüntü olacak ve birazda ses ma hyosonga param yetmiyo taksitli fln alabilsem keşke
    sen beni dinle ve sıfır km tvs apache rtr150 al. motosiklet kalıplı yakışıklı ekonomik ve sorunsuz.

racing sürüş tarzına en yakın motosiklettir kendi sınıfında. en kalıplısı en yakışıklısıdır. çok dikkat çeker ve çokta ekonomiktir.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    sen beni dinle ve sıfır km tvs apache rtr150 al. motosiklet kalıplı yakışıklı ekonomik ve sorunsuz.

racing sürüş tarzına en yakın motosiklettir kendi sınıfında. en kalıplısı en yakışıklısıdır. çok dikkat çeker ve çokta ekonomiktir.
    Sezer öyle bir yazmışsın ki bir tane daha aynı motordan alasım geldi Acaba hangi rengini alsam,hıımmmmmm Hepsi çok güzel bunların en iyisi forumda konu açıyım de onlar karar versin

Güzel motordur 0 km'si ya da garantisi devam eden 2.el düşünülebilir.
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

o tarzlar hosuma gtmiyo ya benim istdgm buyuk motor arka tekerleri fln kalin. Bulabilirmym 3-4bin tl ye

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    hiç motor sürdün mü?
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

Alıntı kemboo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç motor sürdün mü?
    Evet cok surdum

Motosikleti
    yanlış anlama tecrüben ne kadar öğrenmek için sordum "yok öle motorlar hoşuma gitmiyor büyük arkada tekerleri kalın" vs demişsin ya pek motor bilgin yokmuş gibi mi geldi ondan dolayı sordum yani kaç km tecrüben var bilmiyorum ama illa ss tarzı birşey arıyorasan cbr 250r, kawasaki 250r veya hyosung bakabilirsin.

yanlış anlama tecrüben ne kadar öğrenmek için sordum "yok öle motorlar hoşuma gitmiyor büyük arkada tekerleri kalın" vs demişsin ya pek motor bilgin yokmuş gibi mi geldi ondan dolayı sordum yani kaç km tecrüben var bilmiyorum ama illa ss tarzı birşey arıyorasan cbr 250r, kawasaki 250r veya hyosung bakabilirsin.
    Dostum haklsn motor bilgim yok pek heves iste. O dedgn motorlri bulablrmyz dedgm fyta.

Motosikleti
    valla hocam bence ozaman öncelikle motora nasıl başlanır bir bunu araştır bilgisini edin. youtube dan "altın elbiseli adam: başlangıç motoru" videosunu izle, forumdaki motora başlamakla ilgili yazıları oku. acele etme sakin sakin araştır. bilgi edin nedir ne değildir.

sonrasındada şunu söliyim, uygun bir 600 cc racing motoru 25 bin fiyatla 0 km den satıldığını düşünürsen,4 binliraya aldığın bir ss 600 cc motorla ben aldığın yerden eve gidebileceğine inanmıyorum dediğim 250 cc motorlarda 10 bin tl fiyatla satılıyor. onlarıda zor bulursun. bulabileceğin 2. el ve hafif ss tipte olabilecek tek motor 2005-2009 model honda cbr 125r dır bence. ince bir motordur ama hakkını verir hiç yoktan o fiyatada sağlam bitane bulabilirsin

ama dediğim gibi öncelikle bilgi edin acele etme. motor işi ha deyince olmaz önce öğren sonra uygula. umarım bi nebze yardımım dokunur

valla hocam bence ozaman öncelikle motora nasıl başlanır bir bunu araştır bilgisini edin. youtube dan "altın elbiseli adam: başlangıç motoru" videosunu izle, forumdaki motora başlamakla ilgili yazıları oku. acele etme sakin sakin araştır. bilgi edin nedir ne değildir.

sonrasındada şunu söliyim, uygun bir 600 cc racing motoru 25 bin fiyatla 0 km den satıldığını düşünürsen,4 binliraya aldığın bir ss 600 cc motorla ben aldığın yerden eve gidebileceğine inanmıyorum dediğim 250 cc motorlarda 10 bin tl fiyatla satılıyor. onlarıda zor bulursun. bulabileceğin 2. el ve hafif ss tipte olabilecek tek motor 2005-2009 model honda cbr 125r dır bence. ince bir motordur ama hakkını verir hiç yoktan o fiyatada sağlam bitane bulabilirsin

ama dediğim gibi öncelikle bilgi edin acele etme. motor işi ha deyince olmaz önce öğren sonra uygula. umarım bi nebze yardımım dokunur
    Öncelikle tesekkur ederim arastiracagim. Sen kisaca bana o fiyata o tip motorlari unut diyosun yani kubanin bi 250cc vardi buyuk onlar nasil

Motosikleti
    ya o fiyata unut diyorum da, o motorları unut demiyorum bende istiyorum ama hemen olcak birşey değil zamanla olacak ölede olması gerek . küba motoru hiç bilmiyorum forumda kullananlarla ilgili bir sayfa vardır onlara sorarsan daha iyi bilgi verirler.

ya o fiyata unut diyorum da, o motorları unut demiyorum bende istiyorum ama hemen olcak birşey değil zamanla olacak ölede olması gerek . küba motoru hiç bilmiyorum forumda kullananlarla ilgili bir sayfa vardır onlara sorarsan daha iyi bilgi verirler.
    Tamam tesekkur ederim guzel cevablarin icin

Motosikleti
    lafı olmaz ne demek

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)