cup motosikletimden tümsekten geçerken ve üzerinde zıplayınca yani süspansiyonlar hareket edince motordan çarpma sesi geliyor metalik çarpma sesi geliyor artçı ile daha fazla oluyor deponun altından geliyor bir türlü bulamadım sorun ne olabilir?
cup motosikletimden tümsekten geçerken ve üzerinde zıplayınca yani süspansiyonlar hareket edince motordan çarpma sesi geliyor metalik çarpma sesi geliyor artçı ile daha fazla oluyor deponun altından geliyor bir türlü bulamadım sorun ne olabilir?
yüksek ihtimalle zincirden ya da zincir muhafazasından geliyor
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
ön amortisörden geliyordur..belki de çamurluğa değiyordur..tabi ön teker ve maşa bilya takımında boşluk yok ise..
hem ön takım vuruyo hem motorun altı sürtyo hemde zincir korumalıgından geliyo bugun 3 tane çukara girdm malesef amartisör keçelerim patlamış :( 1 daha o yola girmemeye töbe ettim
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
Önden gelmiyor,yere sürtme sesi de değil metalik bir şeyler çarpışıyor gibi boş bir şeye başka bir metal çarpıyor gibi
o zman zincir zincir korumalığına değiyor
Zincir ile alakalı olduğunu sanmıyorum sert şeyler çarpışıyor gibi ama mesela zıplıyorum üstünde hafif zıplayıncada geliyor ses çok zıplayıncada beni durdurmuyor yani
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
herkesin derdi ayrı..ben de hafifım debriyajı sert bıraktım mı motor ya kıç atıyor ya da ön teker hafifce yerden kesiliyor..
Benim başıma gelen trajikomik olayı söyleyim belkide ondan olabilir. Orta sehpanın yayları gevşemiş olabilir. Evet yanlış duymadım. Ben yayı temizleyim wd-40la yagladıktan sonra pislenene kadar her çukurda tümsekte "tıng" şeklinde yaylandı orası. bir kontrol et istersen
Benım de orta sehpa vuruyordu motoran da. Veya viraj alırken sürtüyodu.
Dikkat ederseniz yere çok yakın olduğunu göreceksiniz.
kasıtlı olarak sert bırakmaktan bahsetmiyorum dostum..parmaklarım kısa olduğu için bazen tam kontrol edemiyorum debriyajı elimden kayıyor..ben de hafif olunca motor bahsettiğim hareketleri benım kontrolüm dışında yapıyor
6 7 ay sonra alıcam bi racing ucuz motorda illaki sorun olacak yani adam akıllı motor süremiyoruz
zincirin gevşekmi gevşekse korumalığa vurur
Torronun süspansiyonları serttir diğerlerine göre, çukurlarda olabildiğince yavaş geçin. Bende öyle bir problem yok ama orta sehpa dan kaynaklanan bir şey olabilir.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)