iki kisi ile düz duvara cikabilecek gibi giden motor tek kisi ile duz yolda gidemez oldu yuksek devirde sorun yok ama dusuk devirde hic gitmiyor nedenleri neler olabilir
iki kisi ile düz duvara cikabilecek gibi giden motor tek kisi ile duz yolda gidemez oldu yuksek devirde sorun yok ama dusuk devirde hic gitmiyor nedenleri neler olabilir
Subab ayarları, karbüratör, hava filtresi ve benzin filtresi bunlara bak.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Son zamanlarda aksamlari yemegi cok kacirmis olabilirmisin?
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
kalitesiz benzin, eskimiş iyi ateşleme yapmayan buji, çok eskimiş veya kalın numara konulmuş yağ,veya fazla konulmuş yağ(kasma yapar) pislenmiş veya tıkanmış karburatör,açık unutulan jikle, veya aşınmış, çizilmiş segman piston, gömlek bunlar sebep olabilir.
yağı yeni değişti olması gerektiği kadar var, bujiler yeni, yağ orjinal 10 40 bunlar değil sanırım
dün akşam sorunsuz gidiyordu eve geldim garaja koydum sabah sapıttı motor şimdi olduğu yerde gaz verince bile isteksiz devirleniyor
İkincilik kaybedenler içindir...
elektrik problemi veya beyin problemi, karburatörde pislik bunlara yoğunlaş arkadasım. Eğer biri motoruna suikast yapmadıysa. Şeker veya ilave şeyler. Yağa veya benzine.
beyin değişti tek buji değişti ve sorun ortadan kalktı
İkincilik kaybedenler içindir...
geçmiş olsun arkadaşım. Yukarda bunları yazmıştım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)