Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Elimde 2zamanlı 125lik bir alman mz'i var.
Bu motora nasıl dış modifiyeler yapabilirim?(Abartılı olmamalı.)
Nereleri değişirse daha iyi olur?
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Elimde 2zamanlı 125lik bir alman mz'i var.
Bu motora nasıl dış modifiyeler yapabilirim?(Abartılı olmamalı.)
Nereleri değişirse daha iyi olur?
vay be yaşıyormu bunlar halen... benim ilk vitesli motorlarımdan biri idi... 88 modeldi galiba garip kağıt bir ruhsat ı vardı babamın adına.. hey gidi günler hey.. bence orjinalini bozma 10 sene sonra meraklsı iyi para verir buna....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Orjinalini bozma bence. Sadece temiz tutmaya çalış.
undefined
önce iyi bir temizle. pasını kirini sök. lastikleri eskiyse yenilerini tak. farları sinyalleri parlat. çok güzel durur. eski motorlara modifiye nasıl olur bilmem bence orjinal şeklini koru.
Bence orjinali çok güzel hiç bozma tek göze batan kafa grenajı boyanmalı siyah olmamış sanki....
Merhaba hoşgeldin... Bende 1991 model Mz ETZ 251 kullanıcısı olarak, sana tavsiyem orjinalini sakın haa sakın bozma.. Benimkinin üstünde daha çıkartmaları, stickerları duruyor... Bırak öyle dursun kardeş bakımını yap veyahut yaptır... Orjinal daha çok ilgi çekiyor, yolda durdurup satılıkmı,kaç model diyenler var.. Aman haa bozma , sağlıcakla keyifli sürüşler
işe güzel bir çift ayna almakla başlayabilirsiniz
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
bencede fabrikadan çıktığı gibi yapmaya çalış.eski parçalarını yeni kondisyona getiremiyorsan internetten araştır bakalaım.bulursun bence.klasik gibi binersin
Live to ride,ride to live
motorun çok iyi ve bakımlı görünüyor öncelikle motor kısmını temizle gerekli yerlerini boya gerekli yerleride parlat, şaseyi siyaha boyat, jantları nikelajla kaplattır. üst depo kafa ve yan grenajları parlak turuncu iyi boyattır ondan sonra gençler senin motora nasıl bakıyor gör
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
mat değilde metalik renklerle boyarsan güzel olacak diye düşünüyorum.
bence sadece temizlenip parlatılmalı
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Alimünyum jantı al bir çift ,temiz tut birde orjinal egzos tak tamamdır hiç elleme ...Tıınn tın tıın.... ;D
Bir tane sepet bul tak. Yan sepet BMW ve MZ'e cok yakisiyor
Orjinalligini bozma dememe gerek yok sanirim
125 lik motora sepet ? ustalar daha iyisini bilir ama bence ağır gelir
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)