teo bunun motoru daha çok kaymco ck 125 motoruna benziyo. Ck da titreşim çok ama 8.4 kw gücü var. Bunun gücü ne?
teo bunun motoru daha çok kaymco ck 125 motoruna benziyo. Ck da titreşim çok ama 8.4 kw gücü var. Bunun gücü ne?
Valla gücü hakkında hiçbir fikrim yok. Çok az üretilmiş hemen piyasadan kaybolmuş, ne bir bilgi, ne de parçası var. Kymcoya çok benziyor evet olabilir, ama bu motorlara honda titan piston segman (motor parçalarının hepsi) birebir uyuyormuş onu biliyorum. Bakalım nasılsa sökeceğim boş zamanda motoru o zaman artık hangisi uyarsa onu alacağım... Ee sökmüşken de 150lik yaparım galiba... Valla parçayı alıp gidip arayacağım, bakalım hangisi uyacak??
The man who knows everything chooses to know nothing...
ben söylüyem o zaman. En az 11 hp rektefede 150 cc yaptıracaksan silindir gömleği traşlanıp 150 cc pistona uygun yeni gömlek ve pıston segman atılıyo. Üst kapağı 150 cc ye göre traşlatmazsan pek bi işe yaramaz unutma. Bide bu bölümde cehennemden gelen bujiler konusu varya, oraya ben elektrik konusunda baya bi yazdım,çizdim. Ordanda faydalanırsan motorun dahada güclenecektir
Arkadaşım hiç bir yerine dokunma motorunun 125 lik leri çok nadirdir zaten Gerçi bizim memleketimizin insanı bu motorların kıymetini bilmez alır çan çin çon başını taşlara vurur
Ekrem motorlar karıştı galiba? ya da konu sahibi, 125lik alman MZ'e yazdın galiba. Benim motor bloğu zaten çan çin çon.. Bir gezi düzenleyemedik Ankara'da, bi ara yapalım bi piknik+gezi
Adem biliyosun ne kadar işi var benim motorun.. Bakalım daha ateşleme ile ilgili hiçbirşeye bakmadım ama sıra ona da gelecek...
motor çekişten düşmüşse, yağ yakıyosa neden olmasın arkadaşım?
Herzaman destekçinim teo abim. 150 cc yaptır, ön dişliyi 1 numara büyüt, düzde 5 ci vites tın tın 80, 90 git, hem güçlenecek hemde uzun yolda yakıt sarfiyatı artmıcak ama kısa yollarda düşük vites eskisine göre birazcık fazla yakabilir.
Adem'in dediği gibi Piston segman mutlaka değişecek, motor toplamda 32000 km devirdi ve uzun dik yokuşlarda ısınınca motor iyice bayılıyor, düz şehiriçinde bir problem yok. Ee madem değiştireceğiz 150lik olsun değil mi? ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)