rölanti ayarı nerden yapılıyo o yaylı vidadan mı yoksa baska yerden mı karbirötördeki yaylı vidayı dıyorum
rölanti ayarı nerden yapılıyo o yaylı vidadan mı yoksa baska yerden mı karbirötördeki yaylı vidayı dıyorum
Evet yaylı vidadan yapıyorsun mümkün oldugu kadar motor sıcakken yap idali 1.400rpm dir ama sen 1.5 yap fark etmez o kadar zaten motor ısındıkca yükselikcetir o 2 binlerde çalşmaya başlar yani sıcakken o yüzden sıcakken ayarla tam kıvamında olsun ne fazla ne çok tam ortasında ayarla.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
devır saattı olmauan motor nasıl ayarlanır sesını mı dınlıcez:(
motor stop etmeyecek şekilde ayarlarsınız.
zaten rölantinin yüksek olduğunu hissedersiniz. motor stop etmiyorsa sorun yoktur.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
arkadaş başlıkta cbr125 mi yazmış ben mi yanlış görüyorum herkez cb den bahsetmiş..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)