Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2003 954 Honda erime sorunu

Motovento
    REKLAM ALANI

2003 Model cbr 954 rr.Rüzgarlıktan dolayı devir saatinde erime başladı.Konuyu honda fabrikaya kadar götürdük.Sonuç dış etkenmiş değiştiremezlermiş.Motosiklete kışın binin.Güneşli havalarda gezmeyin sakın.Serviste konuyu actıgımız ERKAN BEY !!(bakmadan olmaz dedi.Bakmadı bile.Honda sekerpınar daki fabrikadan).Benden başka 4-5 arkadaştada bu sorun var.Honda alırken dikkat edin artık.Honda şımardı sanırım.Şuanda tüm tüketici köşeleri ve gazetelere yazma kararı aldım taa ki honda özür dileyene kadar.Ben yeni panel de aldım ama o da eriyecek.Bu arada ismini sordugumuz Honda fabrikadaki sahşın uslubu sen kimsin ki bana soruyorsun diye müşterileri azarlıyor.Bu saygıdan yoksun müşteri ile nasıl konusulur bilmeyen bir insanı nasıl bu tür işlerde görevlendiriyorlar anlamadım dogrusu.2005 model 1000 RR da acaba bu sorun devam edecek mi.Bu ayıplı bir ürün oldugu için eger aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa topluca baskı yapalım.Avukatımla konuşmam sonucunda motosikletleri değiştirebilecekleri sonucuna vardık.Bunu otoparka bıraktınız ve yangın cıktı ne olacak o zaman.Yeni panel aldım ama o da eriyecek.Ve bir gün unutursam komple yanacak.

En kötüsüde Honda ca çalışan bu saygıdan yoksun insanın tavrı.İşiniz Honda ya kaldıysa işiniz var demekki.Honda alırken bir kez daha düşünmek zorunda kalacagım sanırım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    alla alla nası eriyo baba ya. rüzgardan mı? valla ilk defa senden duyuyorum. bi sıcaklık söz konusu olması lazım. rüzgardan bişey erirmi ya...
    racing racing ve racing.............

ön siper şeffaf cam.cam gibi bişey yani.güneş altında kaldımı mercek görevi yapıyor.bu yüzden eriyor anladığım kadarıyla.
    honda'nın özrünü bekliyorsan daha çok beklersin derim.

Kingston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    110 ft simdilik [mz den sonra ii gelmedi]
    çok kez demişimdir
    şahsen hondaya 5 kuruş vermem
    Kingston in Aksaray
    (niye diye sormayın :((()

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    mercek görevi jawanın dediği gibi olabilir
    burdada yamaha bayisine fiyat sormaya gitdim insanlar bu kadar mı suratsız olur adam sanki niye geldin diye dövecek gibi bakıyor bunlara nasıl bayilik veriyorlar anlamadım
    geçende saniyide kafam atdı şeytan diyo git parçacının karşısına dükkan aç
    ERASER WİLL COME BACK

Rüzgarlık optik yapıyor.Açıyı yakalayınca mercek tutmuş gibi eritiyor.Özür konusuna gelince,Japon ya Honda ya kadar mail attım.Tüm şikayet sayfalarına da yazdım.Tüketici köşelerinede yazıyorum.Sanayi Bakanlıgi il hakem kuruluna bildirecek avukatım p.tesi günü.Bu konu mahkemeye kadar gider.O Erkan denen şahsı ordan attırana kadar devam.Adam olmasını ögrenecek.İnsanlara karşı nasıl konusulur ögrenecek.Yzılı özür faxı gönderecek.

Motosikleti
    Memlekette adam kalmamış yaw belki alacam hakkaten adamın sopayla beni dövmediği kaldı
    Kingston in Aksaray

Motosikleti
    model araba yarslar
    @aleinalper

Resmini cekip foruma koyabılır mısın rıca etsem.

Onları övdüğümden degıl ama, benim 600RR ım var sadece 1-2 cm
    buyuklugundekı arka frenle ılgılı bır parcanın tamıratı ıcın benı cagırdılar.
    İnsallah basına gelen bu olayların sorunu, karsına cıkan bey in ilgisizliği ve düşüncesizliği ile alakalıdır.

Mağduriyetinin en kısa zamanda giderilmesi dileğiyle.
    [/b]

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı aleinalper adlı üyeden alıntı
    Rüzgarlık optik yapıyor.Açıyı yakalayınca mercek tutmuş gibi eritiyor.Özür konusuna gelince,Japon ya Honda ya kadar mail attım.Tüm şikayet sayfalarına da yazdım.Tüketici köşelerinede yazıyorum.Sanayi Bakanlıgi il hakem kuruluna bildirecek avukatım p.tesi günü.Bu konu mahkemeye kadar gider.O Erkan denen şahsı ordan attırana kadar devam.Adam olmasını ögrenecek.İnsanlara karşı nasıl konusulur ögrenecek.Yzılı özür faxı gönderecek.
    Bencede peşini bırakma. Bu gibi insanlar peşine düşülmedikçe kendilerini nimetten sayarlar. Ciddi saygısızlık etmiş.
    ...Oytun...
    ..Ainador..

ccbilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MOTORSIKLET-MODIFIYE-DOGA

honda erıme sorunu

Her zaman soylerım yerlı malı YURDUN MALI benım mz balıga gıderken 2 gun tarlada kaldı tık yok deponun ustundekı aldıgım agın bıle rengı soldu bazı parcalar uzak dogu malı ama kalıte o fıyata super balcıkda kedı gıbı gıdıyor ve o kadar hor kulansamda tık yok fakat parca parasını saymıyorum 250 C ler nasıl yorum yapamıyorum bakın bmcye askam'a eskıden cok kotulerdı ama bız turkler almasakda avrupalılar adamları ıhya etdı ve su an arabaları cok ıyı durumda tofas ve renaultu saymıyorum tasarım turkıyede yapılmıyor . Herkese ıyı surusler.

Motosikleti
    abi o eksozu nsl yaptın yaw ben de yaptırcam bi de sesi nsl çıkıyor ?
    Kingston in Aksaray

Forumları genelde gezerim.Ve görüyorumki Honda tüm alıcılarına mail fax gönderip cıkan sorunları anlatıp geri cagırıyor.Ama Türkiye yi ya adam saymıyorlar yada bizimkiler bizi adam yerine koymuyor.Hic ses yok.Avrupa da 2002,2003 lerin debriyaj canakları arızalı diye cagırıp değiştirmişler.Ama burda hep bize itelediler.Bu Honda bizi kazıklıyor,Yada bizim kiler bizi burda kekliyor.

Motosikleti
    Alıntı Kingston adlı üyeden alıntı
    çok kez demişimdir
    şahsen hondaya 5 kuruş vermem
    Kingston in Aksaray

ccbilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MOTORSIKLET-MODIFIYE-DOGA

eksoz sorusu

Eksozu burda bursada yaptırdım normal bır eksozcuda kendım tarıf ederek motor ses olarak eskı eksoza gore dusuk devırlerde 2 zamanlıya benzedı ama yuksek devırlerde cok ıyı ama senınkı galıba 2 zamanlı orjınallıgını bozma derım bu sıra bakma sorunu bıraz gec yanıtladım

muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Valla bence de sorun hondadan çok konuştuğun şahısta. Özürü almak için sonunda kadar uğraş derim . Eğer avukatın da varsa zaten hallolur gibi geliyor bana da!
    DBTYSG

Bu arada sunları da bilmekte fayda var sanırım.Ben bilmiyordum mesela.Sizin aldıgınız motosiklette garanti bitse asla bozulmaması gereken parcalar vardır.Mesela benim panel in erimesi gibi.Bu 5 sene sonra bile olsa bunu değiştirmek zorundalar.Cunku bunlar bozulmaması gereken parca.Durup dururken sizin depo kendi kendine yamuluyorsa bunu değiştirmek zorunda.Eger sizden kaynaklanan sorun degilse tabi.Yani garanti olayı burda cok kapsamlı.Olmasa bile sizin İYİ NİYET GARANTİSİ denen garantiden de yararlanmanızı saglayabiliyorlar.Ama Honda da calısanlar nedense elinden gelen zorlugu cıkarmakta cok gayretliler.Arkadasımın 2004 Model 1000 RR ın arka stop eridi.Adamlar değiştirmemek için takla attılar ama değiştirdiler en sonunda.1000 RR ların sanırım debrijaj taslarındada sorun var kırılan kırılana.Bence 2004 1000 RR ları almadan önce düşünün.2003 model 954 RR var bende ve 2005 1000 RR Repsol almaktan vazgectim cünkü sadece boya farkı var 2004 ile arasında.En iyisi 2006 yı bekleyip yeni kasasından almak olacak.Yada HONDA devrini kapatıp Srad 1000 alacagım.Honda dan gelecek cevabı bekliyorum birazda.Aslında konu cok uzun ve komik ama devam etmesem daha iyi.Haa bu arada gittiginiz Honda servislerinde ,servislerin HONDA ile aralarının nasıl oldugunu caktırmadan ögrenin eger iyi degilse cooook ugrasırsınız.Kimileri yırtınıyor ama gelip bakmıyorlar fabrikadakiler ama bazıları telefonla işi bitiriyor.Nerden mi biliyorum ,görüyorum çünkü.

cbr_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    olur mu oyle sey

motorlar ktm le kıyaslanır. ktm'den sağlamı olmayacağına göre ktm'e en yaklaşan motor süper bi motordur. ktm is perfect.

Motosikleti
    honda cbr 954 rr
    selam hocam bendede 954 var ama ilk kes senden duydum şimdi bende bakıcam gerçi rüzgardan etkilenmemesi lazım ama sıcaklık tan dolayı erime oluyorsa bilemem belki radyatör ısısını bi şekilde oraya vuruyordur tam bilmiyorum .ama uyardıgın içinde ayrıca teşekkür ederim

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Garanti prosedürlerini çok iyi bilmem, ama ortada bir gerçek var honda müşerisini yeterince tatmin etmiyor!! çalışanlar son derece lakayit pozisyonlarda bu olay Avrupada olsa adamın ünüğünü sıkıp ne gerekiyorsa yaptırırlar, ama tr deki gerçek farklı nekadar tüketiciyi koruma dernekleri vs ler de olsa yeterli değil, ülkemizde insana saygı yok bu olayda tamamen saygı eksikliğinden kaynaklanıyor peşine düşüp uğraşmak en mantıklısı .....bu tamirat, olmayacaksa bile en azından farklı bir çözüm yolu üretebilmeleri gerek.....

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler