Arkadaşlar Gidon ve Lastik Hakkında
Reklamlar
-
Arkadaşlar bilginize ihtiyacım var.Motorumla Sola düştüm 20-30 km hızla giderken motor 4-5 metre sürüklendi.Sorum şu.Gidon Düz duruyor Motosikletin lastiği sola bakıyor biraz kayık.Bu sola düşmeyle olabilirmi.Bence sola düşen motorun lastiği sağa kayar?Bunun hakkında bilginize ihtiyacım var
Reklamlar
-
Hocam hasar almışsın işte, bu konuda nasıl bir bilgi istiyorsun anlamadım??
-
alt mesnet yamuldu büyük ihtimal tamir işine girişme yenisini al o kadar pahalı birşey değildir
bu kawasaki bir başka dostummm
-
Ya Ben kazadan sonra motorumda böyle bi değişiklik hissetmedim görmedim kamyonete yüklerkende dikkatimi çekmedi.Ama 2 gün sonra serviste böyle böyle sen sert bi yere çarptın galiba dediler direksiyon yamuk dediler.Servistemi bişeyler kurcalandı yoksa böyle bi hasar vardıda benmi farketmedim diye düşünüyorum.çünkü sola yatan motorun lastiği sola doğru yamulması olağan mı ? mantıken düşme anında olcak olsa bile sağa doğru kaymazmı lastik? tam anlatamıyorum sorunu ama umarım anlayan olur
-
neden normal olmasınki belki amortisör borularıda yamulmuş olabilir ama tahminimce hem borulara hemde mesnete bir baktır
bu kawasaki bir başka dostummm
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yuce123 adlı üyeden alıntı
Ya Ben kazadan sonra motorumda böyle bi değişiklik hissetmedim görmedim kamyonete yüklerkende dikkatimi çekmedi.Ama 2 gün sonra serviste böyle böyle sen sert bi yere çarptın galiba dediler direksiyon yamuk dediler.Servistemi bişeyler kurcalandı yoksa böyle bi hasar vardıda benmi farketmedim diye düşünüyorum.çünkü sola yatan motorun lastiği sola doğru yamulması olağan mı ? mantıken düşme anında olcak olsa bile sağa doğru kaymazmı lastik? tam anlatamıyorum sorunu ama umarım anlayan olur
Yanlış yorumluyorsun.Sola yatarken ağırlık ön tekerin arkasına yüklendiyse tekerin önü sola doğru döner.Ön amortisörle ve jant yamulmamış ise ayarla düzelebilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)