Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

LPG Taktırmak ?

REKLAM ALANI
    yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    bilinen evrenin sınırları içinde hiç bir şey vardan yok yoktanda var olmuyor. enerjinin yoğunluğu ve korunumu vardır. bu bağlamda hho sistemleri uygulana bilir ama sürekli değildir. hho sistemlerini kurmayı ve kullanmağı düşünüyorsan motosikletindeki şu anki yakıtından vazgeçmeden sadece takviye amacıyla kullanmanı öneririm. tasaruf yaptırır. ama sırf hho'lu bir sistem düşünürsen tatmin etmeye bilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    lifan kp 150
    hho da neymiş benzinin lt sine 5 lira vermek varken bizim millete yaramaz rahatsız eder

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    yakın takipçinizim inşallah istediğiniz seviyeye en kısa sürede ulaşirsiniz baştan sona okudum adeta boks müsabakasi gibi geçti sayfalar başarılar
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    ister istemez bir konunun taraftarı olunca ve bu konunun karşıtlarıda olunca, biraz çekişmeli geçiyor. mühüm olan arkadaşlık.

Teo23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -1954 BMWr25/3-Jawa Laser 250+MZ 98 125cc+MCT 250
    Motosiklette zaten kelle koltuk gidiyoruz, bir de ekstradan arkaya bomba gibi bir lpg tankı takmanın bence hiçbir mantığı yok. (Benzin deposundaki benzin de duruyor bu arada ) Ha ben ben köyde tarlaya giderken kullanacağım derseniz o olur bak. LPG tankının içine basılan basınçla, benzin deposunun içindeki basınç ortada, bence arabalara bile takılmamalı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------

Sendika kuralım benzin fiyatlarını düşürelim ...

valla ben taktım 150 cc kuba yagayet güzel memnunnum tehlike kısmına gelirsek lpg den doğacak tehlikeile ilgili mesajları saçma buluyorum motosiklet devrilince karbüratörden sızan benzinin tutuşması daha kolay zaten 50 kilometreile giderken bile düşecek kişinin koruma oldugu halde düşüş sonrası haline acırım
    ERROR88 bunu beğendi.

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    arkadaşlar;

makine mühendisiyim ve deniz motorlarına LPG dönüşümü işine bir yıl kafa patlattım. masraflar benim cebimden çıkmıyordu, bir taraftan maaşımı da alıyordum öyle uğraştım. yoksa emeğime yazık!

düşük güçlü deniz motorları, motosiklet motorlarına epeyce benzer. zaten belli başlı üreticiler yamaha, honda, suzuki aynı zamanda motosiklet markasıdır.

tehlike konusu çok tartışma götüreceğinden hiç girmeyeceğim. performans ve motor ömrüne etkisi bakımından hiç kimseye tavsiye etmiyorum. bu işlere ilgi duyan, kendi olanaklarıyla uğraşsın. filanca usta'ya, motorunuza LPG dönüşümü yaptırmak için para vermeyin. falanca'nın motoruna takmış da kaç senedir kullanıyormuş, garantiliymiş sözlerine de inanmayın.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Yani bütün dünya yanlış biliyor aslında lpg takılmamalı dogrumu bence bir daha oku o okulu
    www.erkakurye.com

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    Alıntı myagdi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar;

makine mühendisiyim ve deniz motorlarına LPG dönüşümü işine bir yıl kafa patlattım. masraflar benim cebimden çıkmıyordu, bir taraftan maaşımı da alıyordum öyle uğraştım. yoksa emeğime yazık!

düşük güçlü deniz motorları, motosiklet motorlarına epeyce benzer. zaten belli başlı üreticiler yamaha, honda, suzuki aynı zamanda motosiklet markasıdır.

tehlike konusu çok tartışma götüreceğinden hiç girmeyeceğim. performans ve motor ömrüne etkisi bakımından hiç kimseye tavsiye etmiyorum. bu işlere ilgi duyan, kendi olanaklarıyla uğraşsın. filanca usta'ya, motorunuza LPG dönüşümü yaptırmak için para vermeyin. falanca'nın motoruna takmış da kaç senedir kullanıyormuş, garantiliymiş sözlerine de inanmayın.
    yukarıda yazdıklarım motosikletlerin dönüşümü için geçerlidir. Otomobillerde LPG dönüşümü, benim sözüme ihtiyaç yok, zaten kendini kanıtlamış bir uygulama.

Motosikleti
    Hmm ozaman ayrı ben yanlış anladım
    www.erkakurye.com

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    herşeye rağmen denemek istiyorum
    ERROR88 ve kuba63 bunu beğendiler.
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Alıntı myagdi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yukarıda yazdıklarım motosikletlerin dönüşümü için geçerlidir. Otomobillerde LPG dönüşümü, benim sözüme ihtiyaç yok, zaten kendini kanıtlamış bir uygulama.
    ilginç bir mühendislik otmobilde kendini kanıtlamışta motosiklet te kim olmaz demiş ikiside 4 zamanlı değilmi sizin mühendisler anlamıyor heralde traktörler bile lpg ile çalışıyor http://yenisafak.com.tr/Ekonomi/?i=243896 verimsilik beceriksiz mühendislik yada ustalık tan kaynaklanıyor arabalarda hatırlarsa sıksık filtre eksoz patlamaları sıksık duyuluyordu ama artık yok sorun ne ustanın iyi ayar yapamaması

Motosikleti
    sedat takıcaz beraber hade hayırlısı arkadas hele bı yorum yapsın dun taktırmıs olması lazım daha konusmadım
    www.erkakurye.com

Teo23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -1954 BMWr25/3-Jawa Laser 250+MZ 98 125cc+MCT 250
    Alın arkadaşlar tam Türkiye usulü yapılmış...
    [IMG][/IMG] LPGli motora ancak bu kadar güvenirim...

Motosikleti
    ( yok mlsf : (
    motoruna lpg taktıran arkadaşın motor büyütme ihtiyacı gerçekten ironik olmuş..
    tehlikesinden bahsetmeyeceğim bile, zaten düşük cc motor, performans kaybı da olacak. üstüne üstelik motor kendini içten içe yiyecek. arabalarda da böyle olmuyor mu he

Motosikleti
    ilginç ??
    yayan yürüyerek ulaşım imkanı varken neden insanlar motosiklet ister. 70cc motosikletle 100km yol yapa bilen biri neden acaba 125 cc ye terfi etmek ister. 125cc kullanan biri neden şöyle gaza dokundum mu gücü hissetmeliyim der. 250 cc kullana biri neden minderin küçüklüğünden şikayet edip 400-600 cc arası bir motor denk getirsem de alsam der. lpg li motosikleti kullanmayanlar neden acaba hep performanstan bahseder. benzini her yerde bulduklarına sevinmeyip de neden insanlar 4 liraya dayandı ne olacak bu zamlar diye şikayet eder.

Alıntı dusunurken adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoruna lpg taktıran arkadaşın motor büyütme ihtiyacı gerçekten ironik olmuş..
    tehlikesinden bahsetmeyeceğim bile, zaten düşük cc motor, performans kaybı da olacak. üstüne üstelik motor kendini içten içe yiyecek. arabalarda da böyle olmuyor mu he
    bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım tüplü motoru büyütmeyecek. altındaki motoru satıp daha büyük bir motor alacak, sonra ona tüp takacak.

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)