Ön freni kampana cub'un ön fren müşürü nasıl ayarlanır ? Frene az bastığımda yanmasın istiyorum çok boşluk var az basınca tutmuyor bile. Fren vidasını az daha sıkarsam da bu sefer fren sürekli hafif sıkılı oluyor.
Ön freni kampana cub'un ön fren müşürü nasıl ayarlanır ? Frene az bastığımda yanmasın istiyorum çok boşluk var az basınca tutmuyor bile. Fren vidasını az daha sıkarsam da bu sefer fren sürekli hafif sıkılı oluyor.
Kampanadan ayarla derim..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Frene basmasam da fren lambası yanmaya başladı ben de ön fren müşürünün soketini çıkardım artık sadece arka frene basınca fren lambası yanıyor.
Sürekli stop lambası yanınca yani 5/21W ampül sürekli 21 watt olarak yanınca daha mı güvenli oluyor ? sürekli frene basar gibi görününce. Ben arka freni ön frenden daha fazla kullanıyorum o yüzden ön fren müşürü çok önemli değil zaten sadece kampana ön frenle motor yavaşlamıyor bile.
arkadaşlar mrb . yamaha xmax 250 ve çin malı presto 125 lik sccoterım var. çin malının ön farı patladı onu değiştirdim oldu .gayet basit oldu. sorun arka stoplarda. arka freni dibine kadar sıkınca stoplar yanıyor. müşür de sıkıntı varmış ama nasıl nerdedir nereye takılır bilmiyorum. bu konulara uzağım. çıt çıt müşür varmış. alıp kendim yapıp öğrenmek istiyorum. ustalara saygılar bir yardımcı olursanız sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)