Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Cbr 125 Çekiş düşüklüğünde yardım

REKLAM ALANI

S.A ARKADAŞLAR MOTORUN KALKIŞINDA ÇALIŞMASINDA BİR PROBLEM YOK AMA YOLA ÇIKINCA 80DEN YUKARI ÇIKMIYOR MOTOR HAVA FİLTRESİ Mİ DOLU DEDİM AMA YENİ FİLTRE TAKTIM AMA YİNE AYNI İŞ DOLAYISI İLE SERVİSE DE GÖTÜREMİYORUM.3.VİTESTEN YUKARIDA SANKİ BOŞTAYMIS GİBİ GİDİYOR GAZ YEMİYOO SANKİ 2005 MODEL 30BİNDE KMSİ DAHA MOTORDA OLABİLİRMİ SORUNU ACABA???Bİ YARDIM EDİN ARKADAŞLAR...

sAYGILAR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    benim scooter a olmuştu. benzini çeken bir lastik var o yırtılmıştı. scootera 20 liraya yaptırmıştım. parçanın adını hatırlayamadım.
    16 BH 631

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    segman,piston,rektefe.

HATIRLARSAN BAKARIM BİDE ONA TEŞEKKÜRLER İLGİNE

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    segman,piston,rektefe.
    ne rektefesi ya benimki 50000 de maşallahı var 30000de motoru yemez cbr125r başka bir problem olduğu kesin bu elektriksel bile olabilir...

---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:09 ----------

130 140 banamısın demiyor Allaha şükür ve hızlanması da geyet iyi...
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    benzini motora vakumlayan plastik bir zar var bana göre büyük ihtimalle odur. o yırtılınca olur. ona baktır derim.
    maxi97 bunu beğendi.
    16 BH 631

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bak kardeşim. Muhtemelen komprasörün zayıf.segmanlar bitmiş. Çekiş yok.veya silindir gömleğinde çizik var komprasör kaçırıyor. Bi ihtimal önce sübab ayarı yaptır. Sübablar tam kapatmıyorda olabilir. Gene düzelmezse segman,piston,rektefe. Bide şunu söyleyim formda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir. Sevgiler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne rektefesi ya benimki 50000 de maşallahı var 30000de motoru yemez cbr125r başka bir problem olduğu kesin bu elektriksel bile olabilir...

---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:09 ----------

130 140 banamısın demiyor Allaha şükür ve hızlanması da geyet iyi...
    Herkesi kendin gibi bakım yapıp kullandığınımı zandediyosunuz? Yağı zamanında değiştirilmemiş,eksik yagla kullanılmış, çok sıkıştırılmış olabilir. Gitmiyor diyor. Çekmiyor diyor. Başka ne olabilir?

arkadaşlar konu güncell çözüm yollarını bekliyorum..Söylemedim galiba ama motor giderken gazı çok verince tekliyor..

Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    Alıntı mahoni18 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar konu güncell çözüm yollarını bekliyorum..Söylemedim galiba ama motor giderken gazı çok verince tekliyor..
    arkadaşım senin yapıcağın bişi yok..götür ustana motoru komple dağıtsın herşey orda biter.. burdan yardım alarak işlerini biraz zor halledersin..
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

ImShoT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HALKBUS
    Alıntı mahoni18 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynısı benim scooter a da olmuştu mondial rs151 Benzin kablosu tıkanmış ilk başta arkadaş da söylemiş.
    30-40 iyi gidiyordu bi anda gaza yüklenince boğuluyormus gibi ses cıkarıp duruyordu aynı şey
    Domino'sPizza

drumstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xtreme max "250"
    birden gaz verince tıkanıyorsa çok büyük ihtimal karbüratör boğazlarındandır. plastik, bakalit tarzında birşeydir. yırtılabilir zamanla. servis olmasa da herhangi bir motorcuya sorarsanız bilgi verebilir. hatta eliniz bu işe biraz yatkınsa kendiniz bile değiştirebilirsiniz.

EverHarD* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125 Ace & HONDA Activa 100
    yokuş yukarı 80 ile çıkması normal

Fethiye/ÖLÜDENİZ yokuşunu bile cbr 125 80 ile çıkıyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)