Zincir temizleyip yağlamada sorun
Reklamlar
-
arkadaşlar bugün motorun zincirini sökmeden güzelce diş fırçasını gaz yağına baırıp güzelce zincire buladım yağlar akıcak kıvama geldiğindede önce köpükleyip sonrada taziyikli su tuttum sadece zincire bayada uzun bekledim. suyu kesince parlayan zinciri gördüm. sonradan zincir yağımın bittini anladım pazar oluncada gezdim baya bi yerde teknik serviste arabaların tiriger kayışları için kullandıkları sprey yağını buldum. tek sorum adamlara toz topluyormu oldu. yok asla dediler. aldım getirip sıktım. öncelikli kıvamı su gibi. sonra kendi kendine bal mumuna benzer bi şekilde kuruyo ve yapışıyo zincire suyla falanda kolaycana çıkmayan bişi. zincirde baya gezdirdim yağı. işim bitti ortalığı toplarken bişi farkettim tekeri çevirince zincirle dişli açılırken yağ saç gibi uzuyor hızlı dönüncede oluyosa göremiyorum ama oluyodur muhakkak. bu zincirime zarar verirmi? yoksa tekrar tüm aşamaları yapıp yeni yağmı almalıyım? öneriler için şimdiden teşekkürler
kask takmamakla mertlik olmaz... ben şukadar iyi motor kullanırımlada mertlik olmaz. tek yanlışınız karşı tarafın hatasıysa kurtuluşunuz yoktur...
Reklamlar
-
rahat ol hiç bir zarar vermez ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
aparat adlı üyeden alıntı
rahat ol hiç bir zarar vermez ...
cvp için teşekkür ederim arkadaşım.
kask takmamakla mertlik olmaz... ben şukadar iyi motor kullanırımlada mertlik olmaz. tek yanlışınız karşı tarafın hatasıysa kurtuluşunuz yoktur...
-
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
Aynen bas gaza devam et
saolasın. eskişehirsin sanırım? toprak =))
-
sıkıntı yok dostum aynı durum suan bende war yanlız arka catalın we jantın bıraz batacak bende oyle oldu zıncır yagı kullanmanı tawsıye ederm
-
peki toz toplamayan yağ kullananlar varmı hem yağ olacak hemde yağ toz toplamayacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)